AcasăPoliticaCiolacu pune tunurile pe Cîțu, după inundații. ”Dacă tu te ții de...

Ciolacu pune tunurile pe Cîțu, după inundații. ”Dacă tu te ții de campanie electorală…” – VIDEO

Ciolacu pune tunurile pe Cîțu, după inundații. ”Dacă tu te ții de campanie electorală...” - VIDEO

Pe fondul situației grele prin care trec locuitorii din zonele afectate puternic de inundații, care s-au trezit că le intră apa în curți și case, liderul principalei formațiuni de opoziție a dat glas unui tir de nemulțumiri la adresa premierului Cîțu, despre care se știe că a intrat în cursa pentru șefia PNL-ului, la congresul din toamnă al formațiunii politice.

Ciolacu l-a criticat pe Cîțu, lăsând să se înțeleagă că ar fi mai preocupat de alegerile din PNL decât de problemele care îi preocupă pe oameni, în speță de situația generată de vremea ploioasă, care a provocat inundații.

”Au fost trei provocări majore pentru România. Pandemia, vaccinarea și acum avem și problema economică. A mai apărut o problemă – au apărut și inundațiile. Nu există prevenție. (…) Au confundat o dată Guvernul României cu guvernul Coaliției. (…) Acum confundă funcția de prim-ministru al României cu candidatul Cîțu la PNL. De parcă interesează pe cineva”, a declarat Ciolacu, luni seară, la Antena3.

Liderul social-democrat acuză faptul că decidenții s-ar fi ascuns în spatele șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat. ”Primarii sunt ferm convins că se implică. (…) Noi intervenim pompieristic, numai când se întâmplă o catastrofă. (…) S-au pitit toți în spatele lui Raed Arafat. Raed Arafat intervine când nu mai există altă soluție. Prevenția o face Guvernul”, a mai susținut liderul PSD.

Ciolacu: Să se ocupe de România!

Cu accent pe ce s-ar fi putut face, la nivel de prevenție, în cazul acestor inundații, Ciolacu l-a săgetat pe Cîțu, cerându-i să treacă pe locul secund preocuparea pentru lupta electorală pentru șefia formațiunii liberale.

”Sunt două județe foarte afectate, am văzut că Cîțu le și confunda – unul că-i prin Suceava, era în Vrancea. Dar n-are, se mai întâmplă…. (…) Puteau să mute, în zona predictibilă că vor fi inundații, să mute echipamente ca intervenția să fie una rapidă. Nu poți să te pui în fața apelor, (…) dar făceai dispozitive de intervenții. (…) Dacă tu te ții de campanie electorală – eu îl anunț pe dl Cîțu: nu e cod galben și roșu în PNL, (…) codul galben și roșu care-i interesează pe români e de inundații. Să lase naibii de alegeri, și el și Orban, și să se ocupe de România”, a mai fost auzit spunând Ciolacu.

103 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger