AcasăPoliticaCiolacu: ”PSD a câștigat și alegerile parțiale!”. Ce a anunțat și liderul...

Ciolacu: ”PSD a câștigat și alegerile parțiale!”. Ce a anunțat și liderul PNL: ”Victorie a…”

Ciolacu: ”PSD a câștigat și alegerile parțiale!”. Ce a anunțat și liderul PNL: ”Victorie a...” (sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Atât de la vârful principalei formațiuni de opoziție, PSD, cât și din fruntea Partidului Național Liberal s-a vorbit, la finele scrutinului de duminică, 27 iunie, în localitățile în care s-au organizat alegeri parțiale, despre victorie. În ambele cazuri, pe Facebook.

Primul care a transmis un mesaj în privința rezultatului la aceste alegeri a fost liderul PSD. ”PSD a câștigat și alegerile parțiale!!! 17 din cele 35 de localități, 3 orașe din 6, vor avea administrații social-democrate”, stă scris pe pagina oficială a lui Marcel Ciolacu, de pe rețeaua de socializare amintită.

Președintele formațiunii social-democrate a ținut să felicite toți candidații, dar și membrii și simpatizanții PSD ”care au făcut posibilă această nouă victorie!”. ”Semnalul e ”wow”: românii s-au săturat de dezastrul dreptei! Vom continua cu și mai multă forță!”, a ales să mai adauge Ciolacu, în mesajul transmis duminică seară târziu, după ora 23.

Ludovic Orban: Victorie a Partidului Național Liberal în alegerile parțiale de astăzi!

(sursa foto: Facebook/Ludovic Orban)

La doar câteva minute distanță, pe pagina de Facebook a președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a apărut o postare în care se aduc în atenție localitățile în care ar fi câștigat PNL-ul: 16 la număr. ”Victorie a Partidului Național Liberal în alegerile parțiale de astăzi!

Până acum am câștigat în: Meteș – județul Alba, Zăbrani – județul Arad, Șinca Nouă – județul Brașov, Cuza Vodă – județul Călărași, Braniștea și Cojasca (CL)- județul Dâmbovița, Sadova și Terpezița – județul Dolj, Bumbeşti Piţic – județul Gorj, Sarmizegetusa și Romos – județul Hunedoara, Bragadiru și Găneasa – județul Ilfov, Șimleu Silvaniei – județul Sălaj, Vicovu de Sus – Suceava, Voiteg – Timiș”, stă scris în mesajul transmis de către Ludovic Orban.

Totodată, liderul PNL a listat numele mai multor candidați, cărora le-a adresat felicitări publice. ”Îi felicit pe Daniel Sânzâiană, Dănuț Codrean, Adrian-Dan Ciocan, Monica-Silvia Ceaușescu, Mihai Vișinescu, Virgil-Daniel Gruia, Horațiu-MIhai Lazăr, Irina Cojocaru, Leontin-Dorin Hibais, Daniela-Mihaiela Csatlos-Koncz, Raul-Gabriel Niculae, Gabriel Lupulescu, Mihai-Cristian Lazăr, Vasile Iliuț, Niculae-Ioan Pop, dar mai ales îi felicit pe oamenii care le-au acordat încrederea și i-au votat. Ei sunt adevărații câștigători ai alegerilor pentru că au ales cea mai bună variantă pentru dezvoltarea comunităților lor”, a scris Orban.

231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger