AcasăPoliticaCiolacu, provocare pentru Grindeanu și Rafila: ”Scoateți cardurile, prieteni!”. Unul dintre ei...

Ciolacu, provocare pentru Grindeanu și Rafila: ”Scoateți cardurile, prieteni!”. Unul dintre ei i-a răspuns deja

Ciolacu, provocare pentru Grindeanu și Rafila: ”Scoateți cardurile, prieteni!”. Unul dintre ei i-a răspuns deja (foto: Facebook)

Din rândul diverselor ”provocări” lansate în ultime vreme, pe o rețea de socializare, face parte și mesajul venit, în ultima zi a acestei săptămâni, din partea liderul formațiunii social-democrate, Marcel Ciolacu. Liderul PSD a primit deja un prim răspuns.

Concret, după ce a anunțat că a făcut o donație îndreptată către o organizație neguvernamentală care se preocupă de situația copiilor din Capitală aflați în situații dificile, Ciolacu i-a ”provocat” și pe prim-vicepreședinte PSD, Sorin Grindeanu, dar și pe Alexandru Rafila, parlamentar social-democrat și, totodată, reprezentantul României la Orgaizația Mondială a Sănătății, să facă un gest similar.

Ciolacu: Am donat pentru CARUSEL

”Am donat pentru CARUSEL, organizația neguvernamentală care, printre multe ale lucruri bune, face o treabă extraordinară pentru copiii fără posibilități din București.

Acest proiect va ajuta copiii aflați în situații de abandon școlar, marginalizare și excludere socială, prin oferirea de #serviciieducaționale, dar și prin accesul la servicii socio-medicale și programe pentru o alimentație sănătoasă.

Îi provoc pe prietenii mei, Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila, să se alăture și ei campaniei. Scoateți cardurile, prieteni!”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de facebook, în dreptul ”dovezii” că a donat, recent, 1.000 de lei în acest scop.

Rafila a și răspuns

Un prim răspuns din ”tabăra” celor provocați pentru acest demers umanitar a venit deja, din partea deputatului Rafila. Care a anunțat, în cadrul unui comentariu pe care l-a postat la mesajul venit din partea lui Marcel Ciolacu, via Facebook, faptul că dă curs inițiativei. Și chiar mai mult decât atât, are în vedere și o altă donație.

”Răspund cu plăcere provocării colegului și prietenului meu Marcel Ciolacu pentru o donație catre organizația Carusel, implicată în sprijinirea persoanelor marginalizate. Fac o donație și către HOSPICE Casa Speranței care a dezvoltat modele de buna practica în îngrijirile paliative. Sper sa avem ocazia să aducem și în rândul autorităților publice același profesionalism și interes pentru rezolvarea problemelor sociale și de sănătate din România”, sună mesajul pe care l-a transmis profesorul Alexandru Rafila.

sursa foto: captură Facebook/Marcel Ciolacu
304 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger