AcasăPoliticaCiolacu, primele declarații după discuțiile de la Cotroceni: ”Din punctul nostru de...

Ciolacu, primele declarații după discuțiile de la Cotroceni: ”Din punctul nostru de vedere…” – VIDEO

Ciolacu, primele declarații după discuțiile de la Cotroceni: ”Din punctul nostru de vedere...” - VIDEO

Revenit la sediul PSD, după ce s-a aflat față în față cu Klaus Iohannis, alături de delegația social-democrată prezentă luni la Cotroceni, Marcel Ciolacu a făcut primele referiri la discuțiile cu președintele.

”Am fost astăzi la Cotroceni și i-am transmis președintelui că fără o majoritate consistentă în Parlament nu se poate vorbi de un guvern minoritar – fie el al oricărei formațiuni politice”, a anunțat, din start, liderul PSD.

Ciolacu: Nu credem că se va putea creiona în acest moment o majoritate pentru un guvern stabil

În acest context, Marcel Ciolacu a adus în discuție problemele cu care se confruntă țara. ”România se află într-o criză socială, într-o criză economică și nu în ultimul rând într-o criză sanitară profundă. Fără o majoritate consistentă, România nu va putea depăși această criză. Ori se creează o majoritate pentru un eventual guvern, ori se va crea o majoritate pentru alegerile anticipate.

Din punctul nostru de vedere, al PSD, se va crea o majoritate pentru alegeri anticipate. Nu credem că se va putea creiona în acest moment o majoritate pentru un guvern stabil”, a mai punctat Ciolacu, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului. Alături de Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Corina Ene, primarul comunei bihorene Căbești, de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și de Ionuț Pucheanu, primarul orașului Galați.

Delegația PSD a doua convocată în ordinea listei stabilite în vederea consultărilor, primii care au mers la discuțiile cu Klaus Iohannis fiind liberalii. După social-democrați, au urmat reprezentanții USR, care au anunțat că vor înainta o propunere de premier, în persoana lui Dacian Cioloș.

”Am spus foarte clar că în acest moment nu avem majoritate şi atunci nu am avansat o propunere de premier”, a declarat, între altele, Florin Cîţu, după consultările de la Cotroceni.

229 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai prostanacule,pai cum sa fie cu ” majoritate consistenta ” un guvern ” minoritar ” ? Ti-ai dracu de prosti,ardeti gazul in loc sa treceti la treaba sa-l supendati pe Cocotat,asa cum ar trebui,si cum va propune surzilor ce sunteti,AUR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger