AcasăPoliticaCiolacu: PNL să-și asume „dezastrul” din Bucureşti/ „Nu contează că suntem în...

Ciolacu: PNL să-și asume „dezastrul” din Bucureşti/ „Nu contează că suntem în coaliţie”

(sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat)

Liderul Partidului Social Democrat afirmă că PNL-ul ar trebui să-și asume „dezastrul” din București. Și arată cu degetul în direcția actualului primar general al Capitalei, Nicușor Dan, care a candidat la precedentele alegeri locale cu susținerea PNL-ului.

Marcel Ciolacu a adus în discuție și numele primarului sectorului 1, Clotilde Armand. „Domnul Nicuşor Dan a fost votat. Nicuşor Dan este candidatul Partidului Naţional Liberal şi al USR-ului. Să şi-l asume. Nu contează că suntem în coaliţie. Să îşi asume Partidul Naţional Liberal dezastrul din Bucureşti. Doamna Clotilde, chiar dacă e din partea USR, este candidat şi primar susţinut de către Partidul Naţional Liberal şi de către USR”, a declarat Ciolacu, luni seară la România TV.

Șeful PSD săgetează PNL şi USR: „Îl susţin pe Nicuşor Dan”

Politicianul aflat la cârma PSD-ului consideră că liberalii – reprezentanții partidului condus de către Nicolae Ciucă, aflat în cadrul coaliției de guvernare, alături de social-democrați – n-ar trebui să se supere că a dat glas acestor concluzii. „Nu e nicio ruşine să spui: am greşit când i-am susţinut. Sau poate îi susţin în continuare, e posibil şi acest lucru. (…) Tot ceea ce se întâmplă în Bucureşti şi tot ce vedem la televizor se datorează PNL şi USR, care îl susţin pe Nicuşor Dan.

Ăsta este adevărul. Nu cred că se poate supăra cineva din PNL că spun aceste lucruri, pentru că ăsta este adevărul, nu am venit să vă mint”, a mai spus Ciolacu.

Nu e prima oară când liderul PSD-ului lasă să se înțeleagă că e nemulțumit de activitatea actualului edil general al Capitalei. Citiți și:

Ciolacu îl „torpilează” pe Nicușor Dan: „Cel mai bine e să îşi dea demisia/Te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie?” – VIDEO

Ciolacu, replică acidă către primarul Capitalei, Nicușor Dan: „Să-și dea demisia”

270 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce spune aici ciolacu este o circarie de doi lei ,asumarea se ia la pachet cu PSD, ca va ți aliat ,deci scuze nu mai exista aveți ocazia sa plecați de la guvernare de lângă acești trădători, dacă sunt corecți,însă sunteți aceiași mizerie ca și pnl,nu va mai crede nimeni impostorilor

    • Eu sunt cenzurat ptr ca Ciolacu le tinea lumanarea la mafioti si acum are gura mare perversul

    • Sa o crezi tu. Si PSD poarta aceiasi vina ptr tot. Nu i-am vazut sa se impotriveasca cand Popescu oprea termocentrale si le dadea la fier vechi.
      Aveti vina comuna. Sunteti in ”coalitie”, hotilor!

  2. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger