AcasăPoliticaCiolacu, pe un ton categoric: „Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea...

Ciolacu, pe un ton categoric: „Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie/Cel care nu se vaccinează trebuie să…” – VIDEO

Ciolacu, pe un ton categoric: „Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie/Cel care nu se vaccinează trebuie să...” - VIDEOCiolacu, pe un ton categoric: „Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie/Cel care nu se vaccinează trebuie să...” - VIDEO

Liderul PSD se arată a fi cât se poate de categoric pe un subiect de interes pentru români, în actualul context generat de noul coronavirus, în care se discută frecvent despre vaccinarea împotriva COVID-19 și despre restricțiile menite să împiedice pe cât de mult posibil răspândirea SARS – CoV – 2.

„Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie. Eu personal. Urmăriţi aşa, din activitatea mea politică, când am spus ceva şi am încălcat acel lucru”, a susținut Marcel Ciolacu, miercuri seară, pe 1 decembrie, la România TV.

Precizările lui Ciolacu – politicianul care ocupă a treia funcție în stat, fiind președinte al Camerei Deputaților – vin în contextul recentelor declarații făcute de către șefa Comisiei Europene, pe acest subiect – VEZI AICI.

Preşedinta Comisiei (Ursula von der Leyen – n.r.) are dreptul la o opinie. Eu am trăit sub comunism, când toate lucrurile se impuneau. Cred în continuare şi cu convingere că nu trebuie impusă vaccinarea obligatorie. Este dreptul fiecăruia să decidă”, a mai declarat Ciolacu.

Șeful PSD: „M-am vaccinat de trei ori, mă uit în fiecare seară să văd dacă am solzi”

Liderul PSD a mai punctat că s-a vaccinat cu schemă completă. „Eu m-am vaccinat de trei ori, mă uit în fiecare seară să văd dacă am solzi, coadă sau degete mai lungi. Nu, nu s-a întâmplat, sunt la fel de sănătos”, a punctat, cu o tentă vădit ironică, Marcel Ciolacu.

Politicianul a ales, însă, să mai sublinieze un lucru, de această dată în privința celor care aleg să nu meargă să-ți facă vaccinul. „Cu adevărat, cel care nu se vaccinează trebuie să respecte şi dreptul meu la viaţă. El va avea mai multe lucruri de respectat decât de către mine, care m-am vaccinat”, a ținut să sublinieze Ciolacu.

1.044 afisari

20 COMENTARII

  1. Adică ăla nevaccinat, chiar dacă este sănătos, trebuie să suporte mai multe restricţii decât cel vaccinat şi potenţial infectat?
    Sictir!

  2. nu te uita dupa solzi , prostalaule , vezi la un doctor daca nu ai o miocardita sau avc , cheaguri de sange

  3. E plin de triplu injectati care s-au infectat si i-au infectat si pe altii. Astia parca traiesc pe alta lume. Iar discursurile de tipul „nu te oblig, dar te bat pana te supui” tot iz de dictatura au.

  4. nu cred ca s-a intepat de 3 ori , o fi el cam sarac cu duhul dar nici chiar asa . multi figureaza ca vaccinati dar nu sint , smecherii in special care conduc .

  5. LA FEL DE TICĂLOS CA ȘI CEI DIN HOLERA GALBENĂ, DOAR CĂ EL ESTE DIN CIUMA ROȘIE, CE NU VĂ ESTE CLAR!?

  6. @ Ăsta zice că nevaccinații sunt aborigeni recent descoperiți de lumea civilizată, ?

  7. ADICA VACCINATII IMPRASTIE BOALA, CU CERTIFICATUL LOR DE KKAT IN MANA…DAR NEVACCINATII DAUNEAZA GRAV SOCIETATII…NU, MAI, VITELOR…VACCINATII S-AU PREDAT SA STEA CAPRA…DE ASTA VA PLAC ASA TARE….100.000 DE INSI AU ACTE DE VACCINATI…DECI PENTRU STATUL MINCINOS E IN ORDINE…NEVACCINATII VA DERANJEAZA CA NU SE ASEAZA NICI LA RANDUL CU OMIZI..NICI NU ISI IAU ACTE FALSE SA DECONTEZE SPAGA IN SISTEM….

    DUMNEZEU ARE GRIJA DE NOI…STATUL ESTE O ORGANIZATIE DE PARAZITI…TALHARI SI MINCINOSI. CUM SA VREA STATUL BINELE CELOR PE CARE II ASUPRESTE?! CA PROSTI MAI SUNTETI…DE AIA V-AU VACCINAT

  8. Certificatul Covid este licența pentru a împrăștia legal virusul. Nevaccinații îl împrăștie ilegal drept pentru care trebuie restricționați, înțeleg eu de la tovarășul Ciolacu. Nu am cum să cred că cei care cunosc conținutul contractelor cu P fizer, contracte care sunt secretizate pentru 10 ani, s-au vaccinat cu otrava anticovid. Eu am citit drafturile a două contracte „scăpate” în massmedia și nu-mi trebuie vaccin nici dacă trebuie să mor în cazul în care refuz.

  9. & După experiențele cu Traian Băsescu care i-a lăsat pe mulți fără imunitate, politicienii „au găsit” și varianta „să își aranjeze imunitățile” și cu P_ frizer și cu Mode_na și cu John_son & John_son și cu Astra_Zene_ca, alte „firme producătoare”, ?

  10. La fel de categorici au fost Iliescu (președinte) și Theodorescu (ministrul culturii) cînd au venit în 2000 cu minciuna „recunoașterea holocau$tului de către România”.
    Toată împotrivirea celor doi minoritari la minciună a ținut mai puțin de-o lună.
    Oare cît ține la Ciolacu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger