AcasăPoliticaCiolacu: „Parcă am o jenă de a mai vorbi încă o dată...

Ciolacu: „Parcă am o jenă de a mai vorbi încă o dată despre spitalele regionale. De 15 ani…” – VIDEO

sursa foto: Guvernul României/Facebook

Declarații de ultimă oră ale șefului Guvernului, în contextul participării la ceremonia de semnare a contractelor pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași și a Spitalului Regional de Urgență Cluj. S-a întâmplat miercuri, 28 februarie, la Palatul Victoria.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că parcă are „o jenă” în a mai vorbi încă o dată despre spitalele regionale.

„Ca şi prim-ministru, este normal să fiu mândru, alături de echipa guvernamentală, dar parcă am o jenă de a mai vorbi încă o dată despre spitalele regionale.

De 15 ani de zile, toţi politicienii din România, toate guvernele din România, toţi miniştrii sănătăţii au vorbit şi şi-au pus în oferta electorală cele trei spitale regionale, respectiv cel de la Iaşi, Cluj şi Craiova”, a declarat premierul, după ceremonie.

Ciolacu: „În sfârşit am semnat construcţia la două spitale regionale”

Ciolacu a completat spunând că „este un moment care pare un pic ireal”.

„În sfârşit am semnat construcţia la două spitale regionale, la cel de la Cluj şi la cel de la Iaşi, urmează din câte am înţeles că săptămâna viitoare urmează să se închidă procedurile şi la spitalul regional de la Craiova. Vorbim la cele două spitale de o investiţie de aproape 7 miliarde de lei, aproximativ 1,5 miliarde de euro, bani prinşi în PNRR. În schimb, termenul de execuţie este unul scurt. Avem termen de implementare la PNRR (…) în acest moment până în anul 2026”, a mai afirmat Ciolacu.

Totodată, premierul a mai spus că a găsit „înţelegere” şi „o echipă determinată” să finalizeze o promisiune de 15 ani de zile.

„Acum 15 ani s-a făcut primul studiu în ceea ce privește celebrele spitale regionale”, a mai declarat Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
188 afisari

5 COMENTARII

  1. Ai o jena ? Asa e cand ai bun simț și esti prim ministru cu educatie din Romania educata! Asa sunteți toti din PSD ! O fi de la pantofii aia de cocalar.

  2. Ne aburiti iar? Nu cumva e un jalon din aderarea la OCDE a tarii treaba cu privatizarea spitalelor? Munciti la asta, nu?
    Buuun! …s-a intalnit iar smecherul cu prostul !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger