AcasăPoliticaCiolacu, OUT dacă pierde alegerile!

Ciolacu, OUT dacă pierde alegerile!

Ciolacu, OUT dacă pierde alegerile!Ciolacu, OUT dacă pierde alegerile!

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au fost întrebaţi dacă PSD şi PNL îşi asumă un scor de 50% al coaliției la europarlamentare. Astfel, Ciolacu a spus că „va fi un scor foarte bun”, iar Ciucă a precizat că „ne asumăm scorul care să ne plaseze pe primul loc la alegerile europarlamentare”.

Chestionaţi dacă demisionează, în cazul în care nu va fi un scor de 50%, Marcel Ciolacu a replicat: „Eu o să demisionez dacă pierd alegerile. Momentan nu am pierdut niciun rând de alegeri”.

De cealaltă parte, Nicolae Ciucă a spus că „rolul nostru astăzi, când am luat o decizie care vizează desfăşurarea unei campanii politice şi a unei confruntări politice nu este acela de a discuta despre demisie

Tot el a spus şi că „e vorba de a face tot ce ne stă în putinţă să mobilizăm activul de partid, electoratul, să reuşim ca scorul pe care îl obţin partidele separat la locale şi împreună la europarlamentare să fie cel mai bun cu putinţă”.

Liderii coaliției sunt convinși că vor câștiga

Ne asumăm scorul care să ne plaseze pe primul loc la alegerile europarlamentare”, a răspuns Nicolae Ciucă, fiind întrebat dacă îşi asumă cele două partide de coaliţie un scor de 50% la europarlamentare.

La rândul său, Marcel Ciolacu a spus: „Va fi un scor foarte bun. E decizia românilor, nu a mea, a domnului Ciucă sau a colegilor noştri”.

Marcel Ciolacu este sigur că va obține cele mai multe mandate la europarlamentare.„Această alianţă va fi pe primul loc, detaşat”.

Chestionaţi dacă demisionează, dacă scorul la alegerile europarlamentare nu este de 50%, Ciolacu a răspuns: „Eu o să demisionez dacă pierd alegerile. Momentan nu am pierdut niciun rând de alegeri”.

Vă rog frumos nu îmi deranjaţi creşterea. Îmi asum în continuare acelaşi lucru. Eu nu sunt un om înfumurat. Nu suntem nişte lăudăroşi. Nu e vorba că fugim de acest tip de răspundere”, a completat liderul social-democraţilor.

Nicolae Ciucă a precizat, la aceeaşi întrebare, că atunci când a fost luată decizie listei comune PNL şi PSD la europarlamentare, rolul şi scopul nu a fost discuţia despre demisie, ci de a face tot ceea ce este posibil să fie mobilizat activul de partid şi electoratul.

Rolul nostru astăzi, când am luat o decizie care vizează desfăşurarea unei campanii politice şi a unei confruntări politice nu este acela de a discuta despre demisie.

E vorba de a face tot ce ne stă în putinţă să mobilizăm activul de partid, electoratul, să reuşim ca scorul pe care îl obţin partidele separat la locale şi împreună la europarlamentare să fie cel mai bun cu putinţă”.

author avatar
Mihail Ioan
384 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville