AcasăPoliticaCiolacu, optimist în privința scrutinului pentru Cotroceni: „Sunt ferm convins că în...

Ciolacu, optimist în privința scrutinului pentru Cotroceni: „Sunt ferm convins că în anul 2024…” – VIDEO

Pe măsură ce se apropie tot mai mult anul electoral 2024, pe scena politică autohtonă a început să se vorbească tot mai des despre prezidențiale.

În tot acest context, aflat joi la Târgoviște, unde a avut loc conferința județeană de alegeri a organizației locale a PSD-ului, liderul social-democraților a făcut referire la viitorul scrutin pentru cea mai înaltă funcție în stat. Ciolacu se declară ferm convins că viitorul șef al statului, începând cu 2024, va fi un președinte de stânga.

Românii știu cel mai bine

„Nu trebuie să intrăm în jocuri electorale (…). Românii vor şti cel mai bine pe cine să voteze în anul 2024, în funcţie de cât de mult ne vom implica şi de soluţiile pe care le vom aduce ca să depăşească România această perioadă.

Sunt ferm convins că vom reuşi împreună acest lucru şi sunt ferm convins, ca și colegii mei, că în anul 2024 preşedintele României va fi un preşedinte de stânga”, a susținut Marcel Ciolacu, la Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD, desfășurată la Târgovişte.

Cum va fi ales candidatul susținut de PSD

Din spusele numărului 1 în cadrul formațiunii social-democrate reiese și că viitorul candidat pentru funcția de președinte al României susținut de către PSD va fi ales prin votul filialelor, nu doar de către echipa de la vârful partidului.

„În schimb, viitorul candidat pentru funcţia de preşedinte al României pe care-l vom susține noi nu îl mai aleg eu, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Gabriela Firea, Sorin Grindeanu (…). Va fi ales de către dumneavoastră. Toţi cei care se vor înscrie în cursa pentru cea mai înaltă demnitate în statul român vor trebui să vină şi întâi să obţină votul dumneavoastră. S-a terminat perioada în care o mână de oameni decidea cine este candidatul dumneavoastră. Este cazul să învăţăm din greşelile făcute”, a mai declarat Ciolacu, joi, în fața social-democraților aflați la conferința de la Târgoviște.

248 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger