AcasăPoliticaCiolacu o vrea pe Firea în Parlament - VIDEO

Ciolacu o vrea pe Firea în Parlament – VIDEO

Ciolacu o vrea pe Firea în Parlament

Făcând referire la rezultatul alegerilor pentru Primăria Capitalei și prefațând o discuție pe care a anunțat că o va avea cu Gabriela Firea, Marcel Ciolacu a anunțat că și-ar dori ca aceasta să rămână în ”linia întâi” a PSD-ului.

”În acest moment, din toate statisticile, domnul Gabriela Firea a avut tăria să lupte singură împotriva acestei dreptei unite”, a susținut Marcel Ciolacu în fața presei, în urmă cu scurt timp, aflat la sediul Partidului Social Democrat.

Totodată, liderul PSD a fost auzit spunând că ar vrea ca Firea să facă parte dintr-o viitoare formulă a Legislativului. ”Mi-aș dori ca doamna Gabriela Firea să candidideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în continuare în linia întâi a PSD”, a adăugat Ciolacu.

”În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judetene, respectiv 20, și cel mai mare numar de primari aleși – aproximativ 1.500 de primari. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucție internă a dat roade în acest moment”, a afirmat Ciolacu în conferința de presă de luni după-amiază.

 Primul mesaj al Gabrielei Firea după alegeri

După ce s-au închis urnele și s-au aflat primele cifre estimative, Gabriela Firea a transmis că așteaptă ziua de luni, pentru a afla rezultatele oficiale ale alegerilor locale. ”Tradițional și din experiențele anterioare (…) spre dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor din Capitală (…). Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit poll-uri nu au cum să fie cele oficiale, (…) dar asta nu înseamnă că avem în această seară deja învinși și învingători”, a anunțat Firea, prin intermediul unui mesaj video postat duminică seara, pe Facebook.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger