AcasăPoliticaCiolacu nu vrea făină de insecte în produsele tradiționale românești. „Am depus...

Ciolacu nu vrea făină de insecte în produsele tradiționale românești. „Am depus proiectul de lege”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, a făcut un anunț de ultim moment. E vorba despre un proiect de lege ce a fost depus joi la Parlament.

Vestea vine chiar cu câteva zile înainte de Paște, perioadă în care multe gospodine au început deja pregătirile pentru a prepara acasă cozonaci și pască, pe care le vor pune pe masă de Sărbătorile Pascale.

Protejăm produsele tradiționale românești! Am depus astăzi proiectul de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Național al Produselor Tradiționale”, a anunțat Ciolacu, joi, 13 aprilie, pe Facebook.

Ciolacu: Oamenii trebuie să știe ce cumpără, iar eticheta să fie clară

Liderul PSD aduce în discuție exemplul altor state europene în această privință. „Așa cum au făcut și alte țări europene, la fel trebuie să facem și noi! În plus, toate produsele alimentare care vin din import și conțin ingrediente obținute din insecte trebuie să fie expuse separat pe rafturile magazinelor. Oamenii trebuie să știe ce cumpără, iar eticheta să fie clară și să conțină informații complete cu privire la aceste produse”, a mai scris Ciolacu.

Al treilea om în stat și, totodată, președintele PSD-ului își încheie mesajul menționând faptul că „patriotismul economic înseamnă protejarea producătorilor locali și a produselor și mâncării tradiționale românești”.

author avatar
Andrei Coman
383 afisari

31 COMENTARII

    • Ciolacu e pur si simplu dobitoc. Ptr 1 kg de faina iti trebuie sute de kg de insecte. De unde le iei? De fapt se vrea infometarea .

  1. Prosteala comunista marca CIOLACU aka UE PSD.
    Este vorba DOAR despre produsele prevăzute în Registrul Național al Produselor Tradiționale.
    In restul, adica 90% din ce se vinde pe piata, vor pune faina de carcalaci.

    • Registrul e nefuctional de prin martie 2020. Oricum multumesc ca ati semnalat lansarea acestui nou instrument.

  2. Domnu’ Ciolacu? Ce produse treditionale de panificatie si patiserie avem noi recunoscute? Placintele „Poale’n brau cu branza de pep*la?” La matale in giudet ai carnatii de BaiCoi, mult indragiti de Duamna ministresa, actualmente locatara la Targusor. Daca mai stii si altele, te rog sa-mi scrii si mie o vedere postala cu lista acestora, suptsemnata de Doamna Ursula.

  3. Ciolacu,slugá ticálosá,acceptá tot ce i se ordoná,fara sa crácneasca!
    E doar un vanzator de neam si tara cá si ceilalti!

  4. Păi, are patiserie și cofetărie în Buzău… nevastă-sa ar pierde toți clienții dacă ar folosi făină de greieri, în cozonaci… !!!

  5. Dacă o face – de ce o face! Dacă n-o face – de ce n-o face! Oricum o dai, nu-i bine. Unde mai pui că se găsesc idioții de serviciu, care să bage bățul prin gard, așa, ca să se afle-n treabă, fără să știe de ce. Dacă-i iei la bani mărunți uită de la mână până la gură de ce se opun unei măsuri, în esență corecte.

    • Ciolacu iesti deai nostru. Se opune faina de grier . Are grija sa nu mankam spurkaciune! Sa votam Ciolak!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger