AcasăPoliticaCiolacu: ”Nu-mi trebuiesc funcţii, dom'le! Eu sunt şef la 'ciuma roşie' cât...

Ciolacu: ”Nu-mi trebuiesc funcţii, dom’le! Eu sunt şef la ‘ciuma roşie’ cât timp vor…” – VIDEO

Ciolacu: ”Nu-mi trebuiesc funcţii, dom'le! Eu sunt şef la 'ciuma roşie' cât timp vor...” - VIDEO

În seara zilei în care PSD-ul a depus moțiune de cenzură la adresa Guvernului Cîțu, Marcel Ciolacu a ieșit la TV și a vorbit despre acest demers, dar nu numai.

Întrebat, la un moment dat, pe fondul deciziei anunțate de Ludovic Orban după ce a pierdut șefia PNL (VEZI AICI), dacă i s-a oferit funcția de președinte al Camerei Deputaților – a treia funcție în stat, pe care a mai deținut-o, de altfel, anii trecuți – liderul PSD a pornit un șir de ironii.

”Cum să mi se ofere, de la cine să mi se ofere? (…) Mă vedeţi aşa prost îmbrăcat? Alea-s nişte funcţii când se creează nişte majorităţi. Eu cred în democraţie şi în regulile democratice. Ca să ce? Să fiu şef la Cameră două săptămâni până se împacă USR-ul cu aia, pe urmă te schimbă? Lucrurile trebuie să fie normale la cap! Asta nu-i ţara lui Papură Vodă!”, a declarat Marcel Ciolacu, marți seară, la România Tv.

Liderul PSD a continuat cu ironiile, cu trimitere inclusiv la eticheta aplicată formațiunii în fruntea căreia se află. ”Mie nu-mi trebuiesc funcţii, dom’le! Eu sunt şef la ‘ciuma roşie’ cât timp vor colegii mei şi cu asta am încheiat! Suntem în opoziţie. (…) Funcţiile în Parlament sunt nişte funcţii politice. Ele se obţin în urma creării unor majorităţi. Vedeţi o majoritate creată ca să merg eu? Ce, io-s aventurier?”, a completat Ciolacu.

Liderul PSD: Guvernul Cîțu trebuie să plece rapid acasă

S-a stabilit deja că moțiunea PSD-ului va intra, marțea viitoare, la dezbatere și vot. Anterior stabilirii calendarului în privința inițiativei social-democraților, Marcel Ciolacu anunțase, de această dată pe Facebook, faptul că PSD-ul a depus moțiunea de cenzură, ”după ce CCR a constatat, în unanimitate, existența unui conflict de constituționalitate în privința moțiunii USR-AUR”.

În acest context, Ciolacu le-a adresat un mesaj celor de la USR și de la AUR. ”Așa cum am promis! Guvernul Cîțu trebuie să plece rapid acasă, deci cerem parlamentarilor USR-PLUS și AUR să acționeze logic și să voteze moțiunea depusă de PSD. Este singura moțiune depusă legal și care nu riscă să fie din nou atacată la CCR.

Românii nu își mai permit să aștepte săptămâni întregi până vine și motivarea deciziei CCR, care va arăta dacă și în ce condiții s-ar putea relua procedura legislativă viciată a moțiunii USR-AUR. După ce au sfidat o țară întreagă cu Congresul lor devenit focar național de COVID, orice zi cu Cîțu în fruntea Guvernului este un atentat la siguranța națională!”, a transmis Ciolacu, pe 28 septembrie, pe rețeaua de socializare amintită.

266 afisari

3 COMENTARII

  1. ciolacu e cel mai slab/prost ,,președinti” la PESEDEE din toata istoria acestui partid! ,,Prostanacu” Geoana cum ia zis Iliescu e briliant pe lîngă ciolacu! Nimic buna nu va face el pt. români! Are dosar ca aobtinut diploma de revolutionar in anul 2019!! Cît de prost sa fii??? ciolacule..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger