AcasăPoliticaCiolacu nu lasă loc de dubii: „La Capitală, PSD are candidat. Se...

Ciolacu nu lasă loc de dubii: „La Capitală, PSD are candidat. Se numește…” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Liderul PSD aflat în fruntea Camerei Deputaților exclude o posibilă candidatură a sa la Primăria Bucureștilor – respingând, astfel, orice speculație în această privință – și declară că social-democrații vor merge cu Gabriela Firea drept candidat la viitoarele alegeri pentru Primăria Capitalei.

„La Capitală, PSD are candidat. Se numește Gabriela Firea. (…) Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, la România TV, cu referire la actualul ministru al Familiei din Guvernul Ciucă.

Săgeți către Nicușor Dan

Șeful formațiunii social-democrate nu a ratat ocazia de a lansa săgeți înspre Nicușor Dan, actualul ocupant al fotoliului de edil al Capitalei, succesorul lui Firea la șefia Primăriei București.

„Vreţi să ieşim după emisiune prin Bucureşti (…) să vedeți ce a făcut Nicuşor Dan din Bucureşti? E vreun dezvoltator în Bucureşti care nu îşi face cruce să scape odată de el? (…) E cineva care să îl laude? A făcut ceva Nicuşor în Bucureşti? Nu ai apă caldă, nu ai apă rece, nu ştiu cu ce mafie se bate”, a spus Ciolacu.

Ciolacu: Nu e o meserie uşoară, trebuie să te pricepi

Ciolacu a adăugat, cu trimitere la actualul edil general al Capitalei, dar și la alți primari ai USR-ului, că administrația „nu e la îndemâna oricui”. „Domnul Nicuşor Dan poate să fie un om inteligent şi am înţeles că e un om foarte inteligent. Administraţia nu e la îndemâna oricui, nu e o meserie uşoară, trebuie să te pricepi.

Eu înţeleg cu oamenii noi din politică, am văzut ce a făcut şi ăla de la Braşov cu Curtea de Conturi, l-am văzut şi pe ăla de la Timişoara. Îmi pare rău, în acest moment nu au făcut faţă aceşti oameni la simple funcţii în administraţie”, a completat Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
453 afisari

4 COMENTARII

  1. Dupa ce a mutilat strazile cu piste de biciclete inutile si a impus plata unei ore de parcare in aur, o mai avea ceva de facut? Probabil ca mai sunt multe in dispretul bucurestenilor ….

  2. Asta nu poate dormi, i s-au umflat falcile de somn si trai bun. cine mai voteaza pesedeaua peneleaua,usr,udmr,pntcd? Nu ne-am saturat de ei de cand ne mint si ne tot fura?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger