AcasăPoliticaCiolacu, nou ultimatum pentru Cîrstoiu: „Nu vom putea merge înainte până nu...

Ciolacu, nou ultimatum pentru Cîrstoiu: „Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Premierul Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, i-a dat, practic, vineri, un nou ultimatum medicului Cătălin Cîrstoiu, candidat al alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, cerându-i să facă o conferință de presă în care să explice toate acuzațiile apărute în spațiul public.

În cazul în care nu se va întâmpla acest lucru, spune șeful PSD, „nu vom putea merge mai departe”.

Premierul a fost întrebat, vineri, dacă îi va cere medicului Cîrstoiu să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei.

Ciolacu: Eu nu cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă

„Eu nu cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experiență politică, spun eu, mai mare decât domnul doctor Cîrstoiu, eu am făcut o recomandare și direct și prin intermediul dumneavoastră: domnul Cîrstoiu trebuie să iasă, să țină o conferință de presă, așa cum am convenit cu domnia sa și cu domnul președinte Nicolae Ciucă, și să explice toate aspectele apărute în spațiul public.

Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru. Până când domnul doctor nu va explica toate aspectele apărute în spațiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției. Acest lucru l-am convenit împreună cu domnul Nicolae Ciucă și cu domnul doctor Cătălin Cîrstoiu”, a spus Ciolacu, vineri, 19 aprilie, în fața presei.

„Trebuie să iasă în spațiul public și să explice toate aspectele, altfel nu vom putea merge mai departe”, a adăugat șeful PSD și al Guvernului.

Nu e prima oară când Ciolacu îi cere lui Cîrstoiu să iasă public și să lămurească acuzațiile, înainte ca liderii Coaliției – PSD-PNL – să continue cu susținerea medicului la PMB.

„Nu trebuie să mi se explice mie, trebuie să se explice bucureștenilor toate aceste acuzații. Eu nu i-am cerut lămuriri, trebuie să explice bucureștenilor, eu sunt premier și co-președinte al unei coaliții. (…) Nu riscăm nimic fiindcă nu și-a depus încă candidatura”, declara, recent, Ciolacu.

CITIȚI ȘI: Ciolacu și Ciucă – prea mici, prea slabi, prea de tot!

author avatar
Andrei Coman