AcasăPoliticaCiolacu: „N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul...

Ciolacu: „N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea”

Ciolacu: „N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea”Ciolacu: „N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea”/ Sursa FOTO: revista22.ro

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu va avea niciun parteneriat politic cu președintele Iohannis la alegeri. „N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, într-o emisiune la Realitatea TV, că nu are în plan niciun fel de înțelegere cu președintele Klaus Iohannis pentru alegerile din acest an.

Legat de vreun parteneriat politic cu Iohannis, Ciolacu a răspuns:

Dacă dumneavoastră credeți eu o să uit vreodată că am fost acuzat total pe nedrept când era pandemie și Parlamentul nu se putea reuni că Ciolacu a vândut Ardealul, noaptea, iar mama mea, Dumnezeu s-o ierte, m-a întrebat în cinci minute în lacrimi: <Mamă, o să te bage la pușcărie pentru înaltă trădare?!>, credeți că voi uita lucrurile acestea? Vă înșelați”.

Pe de altă parte, premierul Ciolacu a arătat că are o relație instituțională cu președintele. ”Și cred că este corect să fie așa”, a arătat șeful Executivului.

CITEȘTE ȘI

Sondaj de ultimă oră! PSD câștigă alegerile, la 10 procente distanță de locul 2. Ciolacu, politicianul cu cea mai mare încredere

author avatar
Mihail Ioan
458 afisari

4 COMENTARII

  1. nici lumea nu uita ca prea multe permiti ungurilor !si mai lasa vrajeala cu mama in lacrimi ca nu tine .

  2. Marcele daca nu castigi alegerile te duci la inchisoare de mana cu Ciuca si Werner.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger