AcasăPoliticaCiolacu: „Moldova va avea în sfârşit autostradă” - VIDEO

Ciolacu: „Moldova va avea în sfârşit autostradă” – VIDEO

sursa foto: captură video

Premierul Marcel Ciolacu a făcut, marți, la Focșani, cu ocazia unei vizite de lucru la tronsonul 4 din Autostrada Buzău – Focşani (A7), mai multe declarații în fața presei. Șeful Guvernului spune că Moldova va avea „în sfârșit” autostradă și că nimeni nu mai poate opri acest proiect. L-a lăudat pe ministrul Transporturilor, aflat în dreapta sa, dar a atras atenția că „anumite instituții ale statului se joacă”, în cazul tronsonului până în Buzău.

„Moldova va avea în sfârşit autostradă. Din acest moment, nu mai poate nimeni opri acest proiect, această investiţie în infrastructură”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu: Vremurile șmecheriei s-au cam terminat

„Este evident că va duce la un echilibru de dezvoltare între regiunile istorice ale României. (…) Ritmul totuși la autostrada Moldovei a fost impus 100% de ministrul Sorin Grindeanu. A finalizat contractele, a finalizat licitațiile, a dat adjudecările. Mai avem un singur tronson, parcă al treilea, până în Buzău, unde încă anumite instituții ale statului se joacă. Sper ca alte instituții ale statului să mă informeze, ca prim-ministru de fapt, în legătură cu ce se întâmplă acolo, pentru că nimeni nu răspunde când se pierd bani europeni sau când avem întârzieri. (…) Cred că este cazul ca acești domni de prin aceste instituții să se uite un pic pe fereastră și să vadă foarte clar că vremurile șmecheriei s-au cam terminat. A stagnat suficient România, stând după ei şi după anumite interese economice, nu interese ale României”, a mai sps premierul, cu ocazia acestei vizite din teren.

Șeful Executivului a mai spus că speră într-o continuare a lucrărilor pe tronsonul Paşcani-Siret.

„Sper să continuăm cu Pașcani-Siret, să închidem tot tronsonul, pentru că indiferent dacă am dori noi sau n-am dori noi, reconstrucția Ucrainei se va face, în primul și în primul rând, prin hub-urile care se vor constitui pe teritoriul României. Este traseul cel mai scurt, cum s-a văzut de altfel și la tranzitul… și automat va aduce în sfârșit investiții majore în zona Moldovei, și nu numai”, a mai declarat, marți, premierul.

author avatar
Andrei Coman
315 afisari

4 COMENTARII

  1. noroc cu ucraina , dar Moldova e pina la Pascani ? , ca mai incolo nu stie , doar spera !

  2. Sa intelegem ca autostrada se construieste pentru Ucraina, nu pentru colonie? Ati mai vazut niste slugi, mai slugi ca ale noastre?

  3. Ati devenit o maculatura obedienta lui iohannis De ce cenzurezi?Nu-ti convine adevarul?Ce nu-i adevarat ca Partidul acesta liberal nu are nicio credibilitate la votanti Cand ati devenit ,,Echipa castigatoare” care avea 3 partide de hartie creponata cu niste voturi de rahat l-ati pus pe Catzu ,maimutza si dupa 6 luni ati vazut ca sunteti prosti si v-ati aliat cu PSD ,un partid muult superior voua Acuma tipati ca de ce iohanis a facut coalitie cu psd Dar voi nu va dati seama ca sunteti incompetenti si singuri sau cu udmr si usr !Vreti sa ,,conduceti tara dar sunteti niste incompetenti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger