AcasăPoliticaCiolacu, mesaj de ultimă oră! „Bucureștiul are nevoie de un om care...

Ciolacu, mesaj de ultimă oră! „Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație/De astăzi, dansul în doi s-a terminat!”

Șeful Guvernului și al PSD-ului confirmă, într-un mesaj de ultimă oră transmis marți, 23 aprilie, că social-democrații intră cu Gabriela Firea drept candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. E vorba despre șefa PSD București și fostul primar general al Capitalei.

Președintele Partidului Social Democrat confirmă, practic, ceea ce se aflase pe surse, după încheierea ședinței -maraton de luni – și anume că de la nivelul Coaliției s-a decis să se renunțe la candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu, anunțat în primă fază drept variantă comună PSD-PNL în cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

Și că PSD merge în această cursă cu Gabriela Firea.

Ciolacu: Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație

Marcel Ciolacu n-a ratat ocazia de a-l „săgeta” pe actualul primar general al Bucureștilor, Nicușor Dan, care aspiră la un nou mandat de edil al Capitalei, în cursa electorală din iunie.

Ciolacu spune că Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și e „capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan”.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă”, a transmis Ciolacu, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, marți 23 aprilie.

Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege!

Nu în ultimul rând, șeful PSD a ales să-i mulțumească și medicului Cîstoiu, până de curând propunerea de candidat al Coaliției în lupta electorală pentru Primăria Capitalei.

„Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.
De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a mai transmis Marcel Ciolacu, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Gabriela Firea.

author avatar
Andrei Coman
224 afisari

6 COMENTARII

  1. Nineaca … cel mai bun/cu bune si cu rele’i acum : Parlitu’ … Piedone !
    Far’de lanosi/netunsi, ori cantari scarboase : // Ce’am avut … si ce’am pierdut si cu cine …. „

  2. E, de data asta ai spus adevärul, dar ai uitat totusi ceva sä ne spui, si anume cä FIREA va administra TOTUL, dar absolut TOTUL, in favoarea ei si a lui PANDELE, nu pentru BUCURESTI. Douä zdrente, la fel ca si tine de altfel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger