AcasăPoliticaCiolacu le arată pisica liberalilor. PSD acuză contractele făcute pe vremea lui...

Ciolacu le arată pisica liberalilor. PSD acuză contractele făcute pe vremea lui Cîțu – VIDEO

Ciolacu le arată pisica liberalilor. PSD acuză contractele făcute pe vremea lui Cîțu - VIDEO (foto: Facebook)

Marcel Ciolacu vrea explicații cu privire la cumpărarea dozelor de vaccin anti-COVID. Liderul PSD arată cu degetul în direcția fostului Guvern.

România a cumpărat peste 100 de milioane de doze de vaccin, pentru 15 milioane de români, a spus Ciolacu. Chiar și așa, s-a mai făcut un contract de 40 de milioane de doze, care nu au ajuns încă în țară – a mai acuzat șeful formațiunii social-democrate.

„Au cumpărat prima oară 65 de milioane de doze. Au expirat acum câteva zile vreo două milioane, le-am aruncat” – Marcel Ciolacu

Cât costă cele 40 de milioane de doze de vaccin

„Noi aveam o ţintă de populaţie pentru vaccinare de 15 milioane de români, în mai anul trecut. Ministrul USR, mi se pare, de la Sănătate, a semnat un memorandum către Guvern, a fost contrasemnat de domnul Barna, pentru că era vicepremierul cu atribuţii pe sănătate şi mai sunt doi semnatari, ministrul de Finanţe şi prim-ministrul, dar toată procedura a plecat din zona de sănătate.

Au mai făcut un contract de 40 de milioane doze de vaccin pentru anii 2022 şi 2023, care nu au venit încă în România”, a susținut Ciolacu duminică seară, la Antena3.

Ciolacu a făcut referire la costurile pentru aceste 40 de milioane de doze de vaccin:

„Ştiţi care este costul acestor 40 de milioane de doze de vaccin? 730 de milioane de euro” – Marcel Ciolacu

Ciolacu vrea explicații!

Al treilea om în stat, la momentul de față, consideră că sunt necesare explicații pentru această nouă comandă de doze de vaccin.

„România a cumpărat peste 100 de milioane de doze de vaccin, pentru 15 milioane de români. Vreau şi eu să explice aceşti oameni, şi în faţa dumneavoastră şi în faţa românilor, cred că și în fața procurorilor, cum de-au făcut comandă de încă 40 de milioane de doze de vaccin (…). E o incoerenţă de logică”, a susținut Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
229 afisari

2 COMENTARII

  1. Tot guvernul va bateti joc si furati banii publici al romanilor sub cunosti ta NATO si putregaiul UE

  2. Este o cacialma nenorocita, pe care aceste doua partide antiromânești o fac de 30 de ani perinda du, se sistematic la ciolan, acest ciolacu n, are nimic de aface cu problemele cetățeanului jegmanit de, un stat mafiot, aceste doua ciume n, ar mai trebuii votate vreodată, au înșelat toate așteptările românilor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger