AcasăPoliticaAlegeri parlamentare 2020. PSD nu exclude o alianță cu AUR! Ce spune...

Alegeri parlamentare 2020. PSD nu exclude o alianță cu AUR! Ce spune Marcel Ciolacu – VIDEO

Ciolacu lasă ușa deschisă pentru discuții cu AUR - VIDEO (foto: Facebook)

Dacă de negocieri cu PNL-ul, pentru formarea unei viitoare majorități, nu se pune problema, liderul PSD nu exclude, în schimb, discuții cu oficialii AUR, formațiunea în fruntea căreia se află George Simion – cel care a deschis lista la Camera Deputaților, pentru București.

După ce s-a aflat că una dintre marile surprize la alegerile parlamentare a fost scorul obținut de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR – care, din câte arată rezultatele parțiale, are în jur de 8%, ceea ce înseamnă că a trecut pragul de 5 și că se va regăsi în viitorul Parlament, Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că va avea discuții cu George Simion, copreședinte AUR.

”Nu am avut încă cu domnia sa o discuţie, dar urmează să o am. Și cred că gândim la fel – să ne apărăm voturile, să vedem ce reprezentare vom avea exact în viitorul Parlament şi pe urmă sunt ferm convins că vom avea şi discuţii politice”, a declarat Ciolacu, duminică seară, la Digi 24, după aflarea rezultatelor exit-poll.

Ciolacu: Românii au întotdeauna dreptate

Întrebat dacă ar colabora cu acest partid pentru o majoritate, Ciolacu a răspuns: ”Una dintre esenţele politicii este a avea discuţii cu toţi actorii politici. Noi în campania electorală am anunţat foarte clar că nu vom avea o discuţie cu PNL”.

”Eu consider că românii au întotdeauna dreptate, deoarece românii ne dau voturile să îi reprezentăm în Parlament. Nu cunosc detalii de controversat, cât de controversat e domnul George Simion. Nu am avut timp în această campanie electorală să studiez ceilalţi jucători politici.

Am încercat să acoperim nevoile românilor şi să vedem care sunt urgenţele românilor. Se pare că aceasta este calea corectă a PSD – să nu se mai îndepărteze de agenda românilor”, a susținut mai Marcel Ciolacu, întrebat fiind dacă partidul pe care îl conduce ar fi dispus să colaboreze cu un partid cu viziuni controversate cum ar fi AUR.

author avatar
Cristina Stefan
233 afisari

3 COMENTARII

  1. Noi am votat PSD DAR CEI DIN CONDUCEREA ACTUALA A PSD „STAU CU LIMBA IN GURA ” , NOI VOTANTII AM VOTAT PENTRU A SCAPA DE ACEST ALOGEN ODIOS IOHANIS VANZATOR DE TARA SI ACOLITII SAI DE LA PNL /USR !!!!
    Daca am castigat alegerile noi votantii PSD CEREM CONDUCATORILOR ACTUALI AI PSD SA INTRE LA GUVERNARE SI SA-SI FACA MAJORITATE PARLAMENTARA PENTRU AL SUSPENDA DI FUNCTIE PE ACEST MERCENAR IOHANIS CE-SI BATE JOC DE ROMANIA SI DE ROMANI !!!!!
    Solicitam CONVOCAREA DE URGENTA A CONGRESULUI PSD PENTRU SCHIMBAREA DIN FUNCTIILE DE CONDUCERE A ACESTOR IMPOSTORI ALIATI AI LUI IOHANIS GRINDEANU , CIOLACU , STANESCU , TUDOSE s.a. SI SA SE ALEAGA IN FRUNTEA PSD OAMENI LOIALI PARTIDULUI SI CELOR CARE AU VOTAT ACEST PARTID SI SA SE LUPTE PENTRU ROMANIA SI PT. ROMANI !!!!!

  2. Hai domnule Ciolacu, fa guvernul, noi am votat pentru un guvern PSD, sa scapam de PNL Ce faci iar te intelegi cu IOHANIS.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger