AcasăPoliticaCiolacu, ironic cu Geoană, după ce acesta a afirmat că şeful PSD...

Ciolacu, ironic cu Geoană, după ce acesta a afirmat că şeful PSD i-a cerut să candideze la Președinție: „Apoi, am mers la doamna Șoșoacă”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat luni seară că lideri ai PSD, inclusiv Marcel Ciolacu, ar fi mers la el „în birou” să-i propună să candideze independent la Președinție, susținut de PSD.

„Eu am avut discuții cu ei, au venit la mine în birou, inclusiv Marcel Ciolacu, să-mi propună să candidez independent susținut de PSD, pentru un calcul foarte simplu, pentru că voturile PSD la alegerile prezidențiale, unde vin patru milioane în plus față de cele obișnuite, nu-s suficiente să câștigi Președinția României”, a spus Mircea Geoană la Digi24.

Citiţi şi:

Mircea GEOANĂ nu e prezidențiabil. ESTE BANC!

Marcel Ciolacu l-a ironizat pe Geoană

Marcel Ciolacu l-a ironizat, marți, pe Mircea Geoană.

După ce i-am cerut lui domnul Mircea Geoană, am plecat și i-am cerut doamnei Șoșoacă să fie premier”, a fost reacția lui Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus că nu știe dacă va candida sau nu la președinție, dar că „niciodată” PSD și nici el nu vor propune și nu le va „trece prin cap” să susțin un candidat independent.

Nu știu dacă voi fi candidat sau nu la funcția de președinte. În acest moment, vă spun cu toată sinceritatea că nici măcar nu m-am gândit sa fiu candidat.

Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist, de membru fondator de 30 și de ani, niciodată PSD-ul și eu personal nu am să propun și nici nu o să-mi treacă prin cap să susțin un candidat independent din partea PSD-ului”, a spus Ciolacu.

Geoană, dat afară din PSD?

Mircea Geoană a mai afirmat că a fost dat afară din PSD, un partid pe care l-a slujit cu bună credință.

Eu n-am o relație proastă cu oamenii de acolo. Am fost dată afară dintr-un partid pe care l-am slujit cu bună credință. Cine știe, poate, vorba românului: un șut undeva e un pas înainte.

Cred că anii în care nu am făcut politică militantă mi-au făcut foarte mult bine, detox de politică. Sunt un om mai liniștit, mai puternic, mai determinat, dar în cele din urmă ei știu foarte bine chestia asta.

Și în istoria PSD-ului, cel care nu livrează Președinția României are o problemă cu același partid care până ieri te-a aplaudat și a doua zi are o schimbare bruscă de atitudine și acțiune”, a mai spus Geoană.

author avatar
Andrei Ștefan