AcasăPoliticaCiolacu, ironic cu Geoană, după ce acesta a afirmat că şeful PSD...

Ciolacu, ironic cu Geoană, după ce acesta a afirmat că şeful PSD i-a cerut să candideze la Președinție: „Apoi, am mers la doamna Șoșoacă”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat luni seară că lideri ai PSD, inclusiv Marcel Ciolacu, ar fi mers la el „în birou” să-i propună să candideze independent la Președinție, susținut de PSD.

„Eu am avut discuții cu ei, au venit la mine în birou, inclusiv Marcel Ciolacu, să-mi propună să candidez independent susținut de PSD, pentru un calcul foarte simplu, pentru că voturile PSD la alegerile prezidențiale, unde vin patru milioane în plus față de cele obișnuite, nu-s suficiente să câștigi Președinția României”, a spus Mircea Geoană la Digi24.

Citiţi şi:

Mircea GEOANĂ nu e prezidențiabil. ESTE BANC!

Marcel Ciolacu l-a ironizat pe Geoană

Marcel Ciolacu l-a ironizat, marți, pe Mircea Geoană.

După ce i-am cerut lui domnul Mircea Geoană, am plecat și i-am cerut doamnei Șoșoacă să fie premier”, a fost reacția lui Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus că nu știe dacă va candida sau nu la președinție, dar că „niciodată” PSD și nici el nu vor propune și nu le va „trece prin cap” să susțin un candidat independent.

Nu știu dacă voi fi candidat sau nu la funcția de președinte. În acest moment, vă spun cu toată sinceritatea că nici măcar nu m-am gândit sa fiu candidat.

Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist, de membru fondator de 30 și de ani, niciodată PSD-ul și eu personal nu am să propun și nici nu o să-mi treacă prin cap să susțin un candidat independent din partea PSD-ului”, a spus Ciolacu.

Geoană, dat afară din PSD?

Mircea Geoană a mai afirmat că a fost dat afară din PSD, un partid pe care l-a slujit cu bună credință.

Eu n-am o relație proastă cu oamenii de acolo. Am fost dată afară dintr-un partid pe care l-am slujit cu bună credință. Cine știe, poate, vorba românului: un șut undeva e un pas înainte.

Cred că anii în care nu am făcut politică militantă mi-au făcut foarte mult bine, detox de politică. Sunt un om mai liniștit, mai puternic, mai determinat, dar în cele din urmă ei știu foarte bine chestia asta.

Și în istoria PSD-ului, cel care nu livrează Președinția României are o problemă cu același partid care până ieri te-a aplaudat și a doua zi are o schimbare bruscă de atitudine și acțiune”, a mai spus Geoană.

author avatar
Andrei Ștefan
554 afisari

7 COMENTARII

  1. Prostănacul nu-i prostănac destul dacă nu-i și fudul. Acest trădător de partid și țară se zbate din răsputeri, ca peștele pe usca, alături de al pesedist de frunte, dar de data aceasta mare mincinos, întrecând-ul pe Pinocchio și anume Victor Ponta. Ceea-ce-i unește este zvârcolirea lor neostoită pentru băgare de seamă. Numai că de data aceasta românii au ceva mai mare atenție, băgare de seamă, cum s-ar zice, asupra celor care vor să-i mai păcălească o dată. Aceștia trebuie să știe că baba cu colacii s-a dus demult, colacii fiind destinați altora, poate nu atât de trădători sau mincinoși. Sper măcar.

  2. Prostanacul isi merita numele,cine crede ca s-a desteptat se insala ,la NATO a invatat sa linga clantele americanilor.

  3. Sa va fie rusine, inclusiv lui Ciolacu. Mircea Geoana , trebuie sa fie presedintele ROMANIEI. Este diplomat de cariera , Presedintele este seful diplomatiei, diplomatia este si ea o meserie. Nu am avut niciun un presedinte diplomat. In diplomatie, cel mai important capitol este „Negocierea”. Negocioerea pe plan intrnational este foarte importanta. Ati vazut ca nu am putut intra in Schegen, nu au stiut cum sa negocieze, era un obiectiv principal al UE, de care trebuie sa beneficieze toate tarile membre.

    • KATY ,de unde ai scos-o cu Gioana „PROSTANACUL ” diplomat de cariera ?.
      Mirciulica e feciorul generalului Geoana seful garzilor patriotice in 89 !,MOS TEACA GEOANA !,a oprit coloana garzilor patriotice la intrare in Bucuresti in ziua cand Ceausescu a vrut sa
      tina acea cuvantare cu 100 de lei !,garzile trebuiau sa inchida practic intrarea -iesirea din piata ,inteles cu cei care au dat lovitura de stat ,Mos Gioana a punctat !.
      Mirciulica un ing stagiar la termocentrala Grozavesti a fost cel care a primit ca drept multumire pentru tradarea generalului Geoana postul de ambasador in SUA !!!!!!!!!!.
      Da ambasador un individ care habar nu avea de diplomatie !!,asta-i calificarea lui Mirciulica in materie .
      Intors din SUA a gafat asa cum a mai gafat si la alegeri cand a dat fuga la SOV sa se spovedeasca !inainte de vot !!.
      Cand ILIESCU L-A STAMPILAT ! ,N-A GRESIT DELOC .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger