AcasăPoliticaCiolacu invocă moțiunea de cenzură și anunță cu cine negociază PSD: ”Nu...

Ciolacu invocă moțiunea de cenzură și anunță cu cine negociază PSD: ”Nu au timp de guvernare. Ei îşi văd de campaniile lor” – VIDEO

Ciolacu invocă moțiunea de cenzură și anunță cu cine negociază PSD: ”Nu au timp de guvernare. Ei îşi văd de campaniile lor” - VIDEO

Liderul principalei formațiuni de opoziție a anunțat că social-democrații au început să aibă discuții cu aleși ai neamului, pentru a susține un demers parlamentar vizând actualul Executiv. Respectiv o moțiune de cenzură.

”În fiecare sesiune parlamentară avem dreptul la o moţiune de cenzură. Am pornit negocierile cu ceilalţi parlamentari în ceea ce priveşte susţinerea unei moţiuni de cenzură. Am început şi cu formaţiunea AUR şi cu parlamentarii… Nu cred că minorităţile naţionale vor mai susţine acest guvern mult timp. Nu ştiu nici UDMR-ul cât o să mai stea să facă parte dintr-un asemenea guvern”, a susținut Marcel Ciolacu, marţi seară, la TVR.

Ciolacu: Nu ies nici cu reforme, cu nimic din ce au promis

Liderul PSD acuză liberalii și pe cei de la USR PLUS, alianța formată din formațiunile conduse de Dan Barna și Dacian Cioloș, că ar fi preocupați mai degrabă de chestiuni ce țin de propriile partide, decât de guvernare. Și a adus în discuție Congresul PNL, unde actualul premier a dezvăluit că ar urma să candideze – VEZI AICI. ”Ce se întâmplă acum? Ei n-au făcut congrese. Ei nu-şi pierd numai posturile din Guvern. Ei au problema lor prioritară nu e să guverneze. În acest moment, Guvernul României nu e un monolit. Sunt trei guverne în interiorul Guvernului României. PNL-ul are drumului lui şi au congresul lor şi atunci domnul Orban cu domnul Cîţu au bătălia lor. Ei nu ies nici cu reforme, cu nimic din ce au promis. Problema majoră sunt scaunele lor. La USR PLUS au aceeaşi problemă, au congres, nu au timp de guvernare. Ei îşi văd de campaniile lor din interiorul partidului. Cum să funcţioneze un asemenea guvern?”, a mai fost auzit spunând Ciolacu, la postul public de televiziune.

Că amintim că deja social-democrații au depus moțiuni simple la adresa unor miniștri din actualul Executiv, respectiv cei ai Sănătății și Economiei, ambele fiind respinse la vot, în Parlament.

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ciolacule, ciocu mic, turnatorule
    De câte ori l-ai vizitat pe Dragnea? Sau nu-ți dă voie băieții din pădure?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger