AcasăPoliticaCiolacu invocă DNA-ul. Anunță plângere penală împotriva unor liberali: ”Interlopi politici cu...

Ciolacu invocă DNA-ul. Anunță plângere penală împotriva unor liberali: ”Interlopi politici cu mentalitate mafiotă”

Marcel Ciolacu, decizie-fulger după recentele confirmări cu COVID în rândul PSD

Liderul interimar al social-democraților iese la rampă cu o reacție dură la adresa unor liberali.

Marcel Ciolacu acuză o adevărată campanie de racolare la nivel de edili pesediști, dar și amenințări și presiuni la adresa unor primari PSD din țară.

”Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare! Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!

Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor”, tună Ciolacu, într-un mesaj postat miercuri pe pagina personală de Facebook și distribuit și pe cea a PSD-ului.

Săgeți la Iohannis

Liderul interimar al Partidului Social Democrat le cere primarilor PSD ”să reziste presiunilor”, făcând apel la unitate. ”Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape”, adaugă Ciolacu.

Până să anunțe pasul pe care au de gând să îl facă social-democrații, în speță depunerea unei plângeri la Direcția Națională Anticorupție, Marcel Ciolacu a arătat cu degetul în direcția Cotrocenilor, mai exact a președintelui Iohannis, acuzând o lipsă de reacție.
De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta? PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, își încheie Ciolacu atacul la adresa liberalilor.

Mesajul de miercuri vine, practic, la doar o zi după ce social-democratul Codrin Ștefănescu, fost secretar general al formațiunii, îl critica pe Ciolacu pentru că ”tace” în legătură cu chestiuni importante pentru PSD. DETALII AICI.

128 afisari

2 COMENTARII

  1. coinacu a avut primu lui loc de muncă la vîrsta de numai 37 de anișori.Un om ratat pus sa conduca cel mai mare partid din România și din Europa-Socialiști democrați.De cine fu pus? De noi? de mine? Nuuuuuuuu..De colegii lui ! Interimar de un an !! D?ar care colegi ?? pezediști?? grindeanu,fifor,firea,bădălău?stănescu?tudose??ponta?? sau securiștii din Republica Securistan? Am vazut aici in National foto cu Păluga de la CI Economice…Doamne ce față avea..Nu-l ajuta deloc fața! Dacă ei conduc țara ne mai miram de ce e condusă așa de prost???

  2. Fiecare cu pianu lui voi cu cei a lui Dracnia, Petrov cu Bercea, plavanu cu portocalele lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger