AcasăPoliticaCiolacu, întrebare-cheie pentru Cîțu, Orban și Voiculescu: ”Cum e posibil ca România...

Ciolacu, întrebare-cheie pentru Cîțu, Orban și Voiculescu: ”Cum e posibil ca România să interzică exportul de măști chirurgicale, dar să…”

Ciolacu, întrebare-cheie pentru Cîțu, Orban și Voiculescu: ”Cum e posibil ca România să interzică exportul de măști chirurgicale, dar să...” (sursa foto: facebook/Marcel Ciolacu)

Într-o perioadă în care, dat fiind contextul generat de noul coronavirus, purtarea măștii de protecție se numără printre măsurile asupra cărora pun accent nu doar cadrele medicale, ci și autoritățile, liderul PSD i-a luat la întrebări pe reprezentanții actualei puteri, în privința măștilor chirurgicale produse în România.

”O întrebare pentru domnii Cîțu, Orban și Voiculescu: cum e posibil ca România să interzică exportul de măști chirurgicale, dar să permită importul TUTUROR măștilor neconforme?!”, vrea să afle Marcel Ciolacu. Mesajul transmis joi seară, prin intermediul unei rețele de socializare, a venit după ce în cursul zilei, aflat în Maramureș, liderul social-democrat a vizitat, alături de fostul premier Mihai Tudose, ”una dintre cele mai mari fabrici din România, cu capital sută la sută românesc”.

(sursa foto: facebook/Marcel Ciolacu)

De altfel, Ciolacu a și făcut publice câteva fotografii surprinse în timpul acestei opriri a reprezentanților PSD la respectiva fabrică. ”Oameni care în pandemie s-au reinventat, salvându-și afacerea și cele 1.700 de locuri de muncă. Oameni care continuă să plătească salarii, taxe și impozite. Oameni de care statul român condus de Orban, apoi de Cîțu și Voiculescu, și-a bătut joc!!!”, acuză președintele formațiunii social-democrate.

Ciolacu: Liberalizați exportul de măști chirurgicale!

(sursa foto: facebook/Marcel Ciolacu)

Marcel Ciolacu a amintit de declarațiile pe care le făcuse predecesorul lui Florin Cîțu la cârma Guvernului, Ludovic Orban, susținând, însă, că de acele promisiuni s-ar cam fi ales praful. ”Anul trecut dl. Orban se lăuda peste tot cum va produce România echipamente de protecție. Ce s-a ales din aceste promisiuni? Nimic! Producătorii români nu numai că nu au primit niciun fel de ajutor, dar au fost și împiedicați să-și vândă marfa în afară. Decizia aberantă legată de exporturi i-a legat practic de mâini și de picioare!”, susține liderul PSD, pe Facebook.

Politicianul aflat la șefia principalei formațiuni de opoziție le cere guvernanților să schimbe lucrurile în această privință. ”Dacă nu-i ajutați, măcar nu-i mai încurcați! Liberalizați exportul de măști chirurgicale! Sprijiniți capitalul românesc!”, conchide Ciolacu.

375 afisari

3 COMENTARII

  1. nu au nevoie sa creze echilibru comercial ca au ordin sa puna tot la pamant si sa fim asistati de la ue si marele ppe care i a vrut adusi pe astia sa le faca jocurile e atat de evident si de clar dupa timpiul petrecut la guvernare plus incursiunile agresive cu filmari cu rangi care sa distruga orice afacere romaneasca , ca le dorim si noi ce au vrut ei pt noi ,reset!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger