AcasăPoliticaCiolacu, înainte de ședința Coaliției: „În România, munca e impozitată mult prea...

Ciolacu, înainte de ședința Coaliției: „În România, munca e impozitată mult prea mult, faţă de…” – VIDEO

Ciolacu, atac la Ciucă, după plafonarea prețurilor la carburanți: „PSD a venit cu soluția corectă”

Până să aibă loc ședința de luni a Coaliției, în cadrul căreia liderii PSD și PNL urmează să discute pe marginea unor subiecte importante, Marcel Ciolacu a făcut o serie de declarații, de la Palatul Parlamentului.

Inclusiv despre impozitarea muncii, comparativ cu impozitarea capitalului.

„Ce pot să vă spun din analizele pe care le-am avut cu specialiștii de la PSD, în România, munca este impozitată mult prea mult, față de impozitarea capitalului. Aici trebuie, în cadrul Coaliției, și e normal să avem aceste discuții, pentru că unii suntem de stânga, alții de dreapta, să găsim linia de echilibru între impozitarea muncii care e foarte mare în România şi impozitarea capitalului.

Cu alte cuvinte, în acest moment, clasa medie și cei cu venituri foarte mici duc tot greul societății românești. Venim și echilibrăm totuși acest lucru sau nu?”, a susținut Ciolacu în fața presei.

Ciolacu: „Nu poți să ții tot deficitul României pe cei care muncesc”

Liderul PSD a continuat prin a spune că ar trebui căutat un „echilibru” între impozitarea muncii și a capitalului. „De aceea nu o să fiu niciodată de acord cu o mărire, de exemplu, acum a TVA-ului, pentru că este iarăși o taxă pe care o plătesc în mod deosebit 80% dintre români, cei cu venituri medii și mici”, a mai susținut Ciolacu.

Președintele formațiunii social-democrate a ales să sublinieze că în 2022 nu vor apărea taxe noi. „Anul acesta categoric nu vor fi taxe noi și nu se vor mări taxele, fiindcă faci o analiză. În primul rând suntem în prag de criză economică. Posibil nici la anul. (…) Nu poți să ții tot deficitul României pe cei care muncesc, mai ales pe cei cu venituri mici, nu se poate”, a mai afirmat Marcel Ciolacu în fața presei.

author avatar
Andrei Coman
210 afisari

2 COMENTARII

  1. Nimeni nu mai are încredere în Ciolacu.Toate propunerile lui Sint suspecte de trădare de tara

  2. Mai Socheres de Buzau ,impostor necalificat care ai vindut Romania la Diavolul drogat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger