AcasăPoliticaCiolacu îmbracă deja haina de premier: Avem ambiţia ca de acum înainte...

Ciolacu îmbracă deja haina de premier: Avem ambiţia ca de acum înainte să forţăm investiţii anuale de 10% din PIB! – VIDEO

Marcel Ciolacu, actualul președinte al Camerei Deputaților și liderul PSD, cel care ar urma să conducă Guvernul după rotativa guvernamentală, a fost, marți, în mijlocul tinerilor, la un eveniment găzduit de Academia de Studii Economice.

Mai exact la Romania Start-Up Revolution, ediţia IV, de la ASE. În cadrul discursului său, acesta a declarat că există „ambiţia ca de acum înainte să forţăm investiţii anuale de 10% din PIB” și că se vrea demararea în România o „revoluţie a start-up-urilor”.

„Mă bucur să fiu astăzi printre tineri, într-un mediu atât de dinamic şi de valoros precum Academia de Ştiinţe Economice, una dintre cele mai importante resurse de inteligenţă şi creativitate ale ţării! Am toată convingerea că, peste foarte puţini ani, dintre cei aflaţi astăzi pe băncile ASE-ului vor apărea următorii antreprenori de talia lui Dragoş Anastasiu sau Dragoş Petrescu. Ei au avut de parcurs un drum lung şi anevoios pentru a clădi business-uri atât de solide, dar sunt convins că foarte mulţi dintre voi veţi arde etape şi veţi face acest salt într-un interval mult mai scurt”, a spus Ciolacu.

Șeful PSD a ținut să menționeze că „multe dintre ideile bune legate de IMM-uri care s-au adoptat şi aplicat în România, inclusiv în ultimul an şi jumătate de guvernare, sunt în mare măsură meritul lui Florin Jianu”.

Ciolacu: Soluţia structurală este una singură – investiţiile publice

„Iar o contribuţie la fel de importantă i se datorează unui alt om extrem de valoros, care ştiu că ne urmăreşte astăzi… Este un camarad adevărat, nu-i voi pronunţa numele, ci îi voi spune atât: Îţi mulţumesc pentru încăpăţânarea şi tenacitatea cu care m-ai pisat până am asimilat un adevăr istoric fundamental. Anume că, în toate momentele de criză sau recesiune, din istoria îndepărtată şi până la Marea Criză din perioadă interbelică sau, mai recent, în criza din 2008-2012 şi în situaţia actuală, soluţia structurală este una singură: investiţiile publice”, a mai declarat Ciolacu.

Al treilea om în stat a ales să sublinieze că „investiţiile publice înseamnă nu doar investiţiile făcute de stat în infrastructură, dar şi cele făcute în oameni şi companiile româneşti, în capitalul uman al României, investiţii în oameni tineri şi mai ales în ideile de afaceri pe care le aveţi deja sau care încolţesc în mintea voastră”.

„Dacă am reuşit să investim în 2022, an cu crize suprapuse, aproape 7% din PIB în economia românească şi în firmele antreprenoriale româneşti, în special în IMM-uri, avem ambiţia ca de acum înainte să forţăm investiţii anuale de 10% din PIB! Şi mai avem o prioritate a guvernării care începe în iunie, o prioritate care vă priveşte în mod direct pe toţi tinerii aflaţi astăzi în sală, ca şi pe cei care ne urmăresc în direct pe Facebook. Vrem să demarăm în România o revoluţie a start-up-urilor!

Să punem o miză de miliarde de euro din fonduri naţionale şi mai ales din bani europeni pe potenţialul vostru extraordinar! Să vă provocăm să fiţi creativi şi îndrăzneţi! Să construim un întreg ecosistem în care tinerii antreprenori şi noile tehnologii să producă un uriaş salt calitativ al economiei noastre care să pună o presiune uriaşă şi pe stat: să-l oblige să alerge mai repede, să se digitalizeze mai rapid, să răspundă mai alert nevoilor societăţii!”, a spus liderul PSD.

author avatar
Andrei Coman
239 afisari

12 COMENTARII

  1. Incep marsurile si grevele.
    Marsul profesorilor porneste de la….Cluj N.
    PNL-PDL +USR va da o lovitura PSD?

    • Lupu in „haine” de miel.
      Toti sunt la fel
      Mai e unu tampit ce va imbraca haina de Preș , la rotativa
      Va fi desemnat doctorandul plagiator cretin , e la moda

  2. Ciolacu este cea mai mare jignire politică ce a fost făcută poporului român, de către întreaga clasă politică ! Să numești prim ministru al României un individ care și-a susținut Bacalaureatul la vârsta de 30 de ani și care nu a avut un loc de muncă până la vârsta de 37 de ani, este o jignire foarte gravă, pentru poporul român ! Românii nu vor uita acest lucru !

    • dar se ducela manastiri, se inchina si aprinde lumanari pentru iertarea minciunilor pe care le spunde din noiembrie 2019 !

  3. Ce treabā ai tu cu Academia, ciolacule? Ce treabā ai tu cu vreo scoalā, în fond? Si, ca tine, sînt multi în curvāsāria româneascā de-i zice politicā.

  4. a aparut din nou electricianul zgonea ..zis fatigue…prietenii de la suceava stiu de ce…asta mai lipsea din peisaj…ca in rest le avem pe toate…

  5. Pe vremea comunistilor era o ierarhie: prostii cu prostii, desteptii cu desteptii, cu o remarca: toti treceau prin scoala, era oligatorie. In acest capitalism desteptul e ingenunchiat de prost si amestecat cu porcii, e lipsita de relevanta cartea si scoala adevarata, valoarea si tot ce tine de un bun individ. Diplomele si scolile sunt pe toate drumurile si pentru toate varstele cu creier sau fara creier, pe spaga, pile si partid. In lumea celor de la catedra,licee si universitati e mult jeg si multa mizerie,degeaba fac greve si cer salarii, sunt corupti, slab pregatiti, multi papagali incompetenti, soala a devenit o gargara, o rusine si nu un lucru de cultura, onoare,cinste si fala. Din scoala ies caricaturi. Am intalnit tineri ingineri care nu au habar de notiuni elementare, unitati de masura, simple formule,etc. Prin ziare si tv sunt personaje care se dau jurnalisti si ziaristi cu greseli elementare de scriere si exprimare. Dupa 89 ne-am umplut de lideri numai unul si unul de la primarii pana la guvern, fel de fel de mitocani, gangsteri, interlopi, analfabeti, nescoliti sau scoliti cu propta de la partid si spaga, Avem fel de fel de libertati prost intelese,etc.,etc. Ca Zgonea e plina pesedeaua,peneleaua,usereaua,etc.Ii tot schimba,pleaca gunoaie si vin alte gunoaie. Mai radeau de ceasca si Leana. Astia sunt mai rau decat cei doi.

    • Tot ceea ce ai scris este adevarat, iar adevarata cauza a raului si mediocritatii este masoneria. Toti tâmpiții si derbedeii si analfabetii functionali, toate putorile si coruptii din toate domeniile, inclusiv justitie si servicii de informatii au ceva care-i uneste si-i numește: apartenenta la masonerie.

  6. 10% din PIB,in armament Ciolacule,in industriile straine de armament.Pune-l pe Zgonea ca el e inginer,stie tabla ” inmultirii,adunarii,smenuirii” sa -ti faca ” socoteala „la un parandarat de 5% comision,cate meleone s-ar „cuveni ” .Poti sa-l intrebi si pe Esuat,ca si el stie,de ani de zile tot investeste 2%,acum 2,5% din PIB si parandaratul creste si el proportional. Oameni va faceti.

  7. Unde dreacu ati investit ba,ca nu se vede nimic.Si care IMM-uri,alea 16.679 care s-au desfiintat luna trecuta numai,dupa cum a publicat INS-ul ? Nu cumva ” camaradul ala adevarat CARUIA NU VREI SA-I PRONUNTI NUMELE,ALA MARELE IN VESTITOR ESTE SOCATZU ? Ca el a imprumutat 53 de miliarde de Euro disparuti ca magarul in ceata pe care cica i-a investiiiit,de incepuse economia sa duduie,sa creasca puterea de cumparareee ( il lauda si Esuatul ),iar acum avem mai multi bani in buzunare. Care buzunare,ale cui buzunARE ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger