AcasăPoliticaCiolacu îl „torpilează” pe Nicușor Dan: „Cel mai bine e să îşi...

Ciolacu îl „torpilează” pe Nicușor Dan: „Cel mai bine e să îşi dea demisia/Te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie?” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

N-a venit încă iarna în calendar, cât să fie foarte frig afară, dar chiar și așa nu au lipsit avariile, astfel că au fost sistări la nivel de furnizare a apei calde și a căldurii în mai multe sectoare ale Capitalei, până la remedierea problemelor.

Mai mult, rămâne în atenția autorităților situaţia financiară a companiei TermoenergeticaVEZI DETALII AICI, mai ales că iarna bate la ușă.

În tot acest context, dar și al mesajelor pe care le-a transmis, în ultimele zile, primarul Bucureștilor, către Guvern, nemaivorbind de replica pe care Nicușor Dan i-a dat-o lui Ciolacu, președintele formațiunii social-democrate l-a criticat fățiș pe actualul edil. Marcel Ciolacu spune că ar fi mai bine ca Nicușor Dan să-și dea demisia.

„Tu te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie? (…) Tu în noiembrie te trezeşti? Să sune Ciolacu pe ministrul Finanțelor. (…) E o incoerenţă, are excedent (…) în septembrie de 200 de milioane de lei şi (…) cere ajutor la guvern. O să avem discuţia în coaliţie, dacă dl prim-ministru doreşte să aibă această discuţie, nu e în atribuţiile mele”, declarat Ciolacu, duminică seară, la Antena3, după ce Nicușor Dan îi ceruse să-l sune pe ministrul Câciu.


Liderul PSD consideră că actualul edil al Bucureștilor ar trebui să renunțe la funcție, pentru că, spune Ciolacu, Nicușor Dan nu are capacitatea să conducă, din punct de vedere administrativ, capitala țării. „Din punctul meu de vedere, îmi menţin părerea – cel mai bine e să îşi dea demisia, să lase bucureştenii să găsească un viceprimar. Nu are capacitatea de a conduce administrativ capitala României, nu are ştiinţa necesară”, a declarat Ciolacu.

„Faţă de partenerii mei de la PNL îi invit să recunoască…că au greşit că l-au susţinut pe Nicuşor Dan”, a completat președintele PSD.

Primarul îl rugase pe Ciolacu să-l sune pe ministrul Câciu

Zilele trecute, edilul Bucureștilor îi răspunsese șefului PSD, într-o declarație de presă, după ce politicianul social-democrat spusese că a căzut o „năpastă” peste bucureșteni, în momentul în care cel dintâi a preluat mandatul de primar.

„Concursul de metafore o să fie peste un an şi jumătate, în campania electorală. Eu îl rog pe domnul Ciolacu să dea telefon la domnul Câciu, ministrul de Finanţe, astfel încât să rezolvăm problema cu datoria restantă pentru Termoenergetica. De rezolvarea situaţiei financiare a Termoenergeticii, de ieşirea Elcen din insolvenţă depind toate investiţiile viitoare pe care trebuie să le facem în producție și distribuţie transport de agent termic”, a răspuns Nicuşor Dan unei întrebări a jurnaliștilor.

139 afisari

2 COMENTARII

  1. tu crezi ca esti mai breaz , de ce nu-ti dai demisia ? nu esti in stare sa iei o decizie , te ti ganesti pentru orice si astepti mereu aprobari de peste tot .

  2. Dar cum e exprima :sa lase bucurestenii sa-si gasasca un viceprimar !Ar fi valabil si pentru tine care te scremi si votezi contra celor care te-au ales Ai in jurul tau tot felul de lingai De unde a aparut rahatul al de Zetea,zota ,cu ideile sale progresiste Ar cam fi cazul sa lasi lumea sa-si gaseasca un vice-secretar psd

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger