AcasăPoliticaCiolacu îl atacă pe Cîțu, amintind ”ce nesimțiri fac non-stop în pandemie”

Ciolacu îl atacă pe Cîțu, amintind ”ce nesimțiri fac non-stop în pandemie”

Liderul Partidului Social Democrat nu a trecut cu vederea recentele declarații pe care le-a făcut premierul, la Palatul Victoria, chiar după ședința de guvern din ziua precedentă.

”Cîțu este șocat că Guvernul pe care îl conduce cheltuie cu salariile mai mult decât îi permite legea”, susține Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis joi după-amiază.

Politicianul aflat la vârful principalei formațiuni de opoziție lansează mai multe săgeți în direcția actualei puteri, acuzând angajări ”pe pile de partid”, dar și inventări de posturi noi în administrație. ”Să-i amintim, pe scurt, ce nesimțiri fac non-stop în pandemie:

❌ ați angajat peste 15.000 de pile de partid, plătite generos să stea pe Facebook și să vă laude postările;

❌ ați inventat posturi noi pretutindeni în administrație, de la prefecturi până la conducerile TVR și Radio, unde dublați șefii, ca să fie pace în Coaliție;

❌ dați concedii suplimentare întreg personalului ANAF, cu sporuri cu tot, că doar prin vacanțe repetate vor crește încasările la buget”, notează Ciolacu, pe Facebook.

Încheind în același ton acuzator la adresa premierului, liderul PSD folosește o rimă deloc măgulitoare pentru șeful Executivului. ”Să vii la pupitrul Executivului și să plângi că nu poți controla cheltuielile în vreme ce chiar tu și șefii Coaliției alimentați robinetul angajărilor politice este curată patologie! Românii – cu pandemia, Cîțu – cu mitomania!”, conchide Ciolacu.

Ce l-a supărat pe liderul PSD

sursa foto: Facebook

Reacția liderului social-democrat vine după ce în cadrul declarațiilor de presă pe care le-a făcut liberalul Cîțu, miercuri, la finele ședinței de Guvern, Florin Cîțu vorbise despre ce s-a constatat la nivel de cheltuieli de personal.

”Am discutat puţin despre cheltuielile de personal, pentru execuţia bugetară pe primele două luni şi ceea ce avem preliminar pe luna martie arată o creştere a cheltuielilor de personal. I-am cerut ministrului finanțelor să prezinte în şedinţa următoare o extrapolare pe baza execuției bugetare a cheltuielilor de personal până la finalul anului pentru toţi ordonatorii de credit, pentru că avem o limită de 110 miliarde de lei în buget, pe care nu o vom depăși.

Mie îmi arată că, până acum, execuţia arată o creștere mai mare decât estimam a cheltuitelor bugetare a cheltuielilor de personal şi vreau să ştiu de unde vine această cheltuială de personal mai mare, pentru că ştiţi foarte bine că legislația în vigoare nu ar fi permis acest lucru”, a anunțat Cîțu.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari

2 COMENTARII

  1. ATENȚIE ! ciolacu îl ataca pe cîțu unde?? PE FEISBUCI!!! NU ÎN PARLAMENT!! NU OFICIAL NU PUBLIC IN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!! Acest ciolacu e o rușine pt.PSD și pt. românii care au votat acest partid! Îi e teamă de johannes? De ce nu face nici un pic de opoziție in parlament? nu poate? nu e capabil? îi ie frica de johannes ca zice ăla peeeseeedeeuuu..Păi ce facem mă barbate? ne kkm pe noi (tine?) de frică??

  2. ce ? santajeaza si iohannis ? nu pot sa cred !
    El care este creme du la creme in ce priveste legea, e o eroare undeva

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger