AcasăPoliticaCiolacu îi răspunde lui Cîțu: ”Avem un prim-ministru cu care am picat de acord!”

Ciolacu îi răspunde lui Cîțu: ”Avem un prim-ministru cu care am picat de acord!”

Marcel Ciolacu a anunțat joi dimineață că este de acord cu propunerea lui Florin Cîțu, de a-l numi pe Alexandru Rafila premier, așa cum a auzit din spațiul public.

Ciolacu nu respinge varianta ca Alexandru Rafila să fie prim-ministru

”Am ințeles din spațiul public că domnul Cîțu l-a propus pe domnul Rafila. Eu îmi asum ca și președinte al Partidului Social Democrat că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru. Dacă domnul Cîțu mi-a făcut această propunere, îl anunț că sunt de acord”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că a auzit din spațiul public că premierul demis Florin Cîțu l-ar fi propus pe Rafila ca prim-ministru. ”Sunt total de acord. Domnul Cîțu a spus în spațiul public că mi l-a propus pe domnul Rafila și că eu l-am refuzat. Îl anunț că eu nu refuz această propunere, înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord”, a anunțat Marcel Ciolacu.

Acestea fiind stabilite, Liderul PSD este sigur că astăzi se va finaliza programul de guvernare: ”Suntem foarte avansați, ne-am conturat lucrurile, mai avem cu zona fiscală să finalizăm”.

 

author avatar
Alina Costache