AcasăPoliticaCiolacu îi mitraliază pe liberali: „Noi nu ieșeam din case, iar ei...

Ciolacu îi mitraliază pe liberali: „Noi nu ieșeam din case, iar ei furau de rupeau!” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Chiar dacă social-democrații sunt parteneri cu PNL-ul în actuala coaliție de guvernare, șeful PSD nu s-a ferit să-i critice pe liberali. Marcel Ciolacu a arătat cu degetul înspre fosta guvernare, cea a PNL-ului, acuzând faptul că în perioada pandemiei de COVID „s-a furat ca-n codru”.

Ciolacu a lasat acuzații dure, rostind numele a unui fost premier PNL – Ludovic Orban. Acesta a amintit de restricțiile dure din perioada pandemiei, când românii erau închiși în case, fiind lockdown, și a acuzat faptul că în tot acest timp „s-a furat ca în codru la Unifarm”.

„Nu a fost Ciucă decident, (…) dar PNL a fost la guvernare. Au aprobat 1 miliard de euro pe vaccinuri, (…) s-a furat ca în codru la Unifarm, și-n perioada pandemiei, când noi toți făceam Skype, nimeni nu ieșea din casă, ei furau de rupeau. Astea-s niște adevăruri. Nu pot acum că facem parte din aceeași coaliție eu să nu le spun. Avem o datorie publică imensă. Partidul Social Democrat a lăsat un buffer de 8 miliarde de euro și am găsit o datorie de peste 50%.

Nu sunt eu cel îndreptățit pentru asta. Am văzut Curtea de Conturi a făcut anumite rapoarte. Vă aduceți aminte ce a facut prim-ministrul Orban când a dat 100 de milioane de la statul român unor oameni de afaceri și acei oameni de afaceri au pierdut acum procesul? Cum mai au curaj să iasă să se exprime în spațiul public? Dar eu am încredere în statul român”, a spus liderul PSD, la Antena 3.

Ciolacu: „Vor da explicații”

Ciolacu s-a declarat convins că se va afla adevărul, într-un final. „Sunt niste decizii pentru care oamenii politici, chiar dacă nu au răspuns într-o perioadă lungă, vor da anumite explicații. Urmează să aflăm adevarul, sunt convins”, a mai declarat șeful PSD.

Nu în ultimul rând, Ciolacu a adus în discuție situația pensiilor speciale și PNRR-ul, menționând, în acest context, numele fostului premier PNL Cîțu, fost președinte al formațiunii liberale, actualmente senator.

„Nu putem pierde bani din PNRR pentru pensii speciale, e incorect ce se întâmplă, cum să pierdem bani? Avem mai multe scenarii, a venit al treilea raport de la Banca Mondiala în urma discuțiilor ministrului Muncii cu Comisia și vom avea o variantă validă în fața CCR. Avem bani în PNRR pentru așa ceva, nimeni nu s-a gândit la o asemenea grozăvie cum s-a întâmplat în România. Dar 22 de state UE au pensie de serviciu la militari, nu putem nici cu varianta prinsă de USR și PNL în PNRR, când prim-ministrul era Cîțu, să decapitezi Armata pentru că așa au gândit ei”, a afirmat șeful PSD.

author avatar
Andrei Coman
582 afisari

22 COMENTARII

  1. Ciolacu, tu esti asociat cu pnl (hotii) la ”guvernare” asa ca ciocul mic.
    Urmeaza … alegerile asa-i? Vrei sa pari curat? HOTULE!

    • ”„Noi nu ieșeam din case, iar ei furau de rupeau!” ”
      Asa ! Si ce ti-ai zis? Ma asociez si eu ca poate imi da si mie cate ceva. Ca nu te-am auzit sa te revolti ursuletule.
      Vin alegerile si veti fi istorie langa pntcd si tu cu partidul si pnl cu cine naiba il ”conduce” ca nici nu stiu. Voi vota AUR. Sper sa ia peste 50 % si sa va arunce in puscarii pe toti.

  2. ahaa, iar acum vreti sa taiati salarii, sa dati oameni afara?
    porci ordinari, nu mai furați!
    in romania este un singur partid politic:partidul banului la care sunteti toti politrucii afiliati cu neamurile firmele suveica si conducatorii de instituții numiti politic.
    in romania se fura anual cel putin 15 miliarde de euro, cel putin.

  3. Datoria externă a României a ajuns la 50 % din Pib este incredibil cât s a furat.Mergeti in toate instituțiile statului și vedeți ce mașini au în parcare, intrați în instituții să vedeți cât freacă menta.Pensia maximă în România nu trebuie să fie m ai mare de 6000 de lei indiferent de ce au făcut.Salariu maxim 120 de milioane.

  4. diferenta dintre psd si pnl este de ordinul micronilor , macar pnl tace dar psd are ca specialitate victimizarea si aratatul cu degetul la altii , vaicareala .

  5. Dupa ce te smam vazut la adunatura udmr cu steagurile ungariei atarnate, in cap si ce ai scos pe gura ,chiar nu mai contezi pt romani.Du te si asculta imnul romanesc pana iti vine mintea la cap ,purtatorule de valiza!!

  6. Ráde ciob,de oalá aparte!
    TOTI,cei de la guvernare, talhari,hoti, criminali,vanzatori de neam si tará,fára nici o exceptie!
    Se apropie pseudo alegerile,sacalii au nevoie de voturile plebei!
    Propaganda prostelii la nivel maxim!
    Si noi,tot naivi,vai de noi!

  7. Ciolacu este iuda care l-a vandut pe dragnea si a predat PiSieDieu’ bulangiilor coorcobeisti.
    Ciolacu si joyanis, aceeasi specie de nevertebrate din secta CYOLANIS.

  8. Draaagi rooomanieo ii cred si pe hotiii dela PSDEEE,si pe hooootii dela PNLEEEE. Si ma cred chear si pe mineee.Cand imi aduc amentee de casa aea pe care am vruuut sa o ceordesc cu acte false. Si de sepcuța aea donata de pretenul Trump .

  9. Auziti domnu’,da’ de aia 360.000 de Euro pe care i-ati furat chirii necuvenite pe imobilul statului pe care ati vrut sa-l ciorditi cu acte false va amintiti ? Zice ANAF-ul ca nu vreti sa dati banii inapoi.Si ca ii e jena sa va puna poprire pe cont,ca ce-o sa zica colegii dvs. academicienii,profesorii,primarii si Presdintii de state,cand vor afla. Nu vrea ANAF-ul sa va faca de rusineeee. Asa ca banii inapoi,ca sa fie bani pt. submareneee.

  10. Au disparut ca prin farmec ,ascunse de hoti
    Cinzeci si una de miliarde
    Autori:maimutza zbarcita ,iohanus ei toti
    Penedeleaua cu scarboasele ei hoarde!

    Unde-i banetul ,pres mincinos ?
    Partidul acesta pe care-l conduci
    Este o grupare extremista de idioti
    O adunatura de mameluci!

    Cat ai furat cu aceste jigodii
    Pe care le aperi si le corcolesti
    Ne spoliezi fara frica ,fiinta in dodii
    Alogen infipt la cozonaci romanesti!

    Du-te naibii vandutu-le ,agent austrian
    Platit sa ne furi si sa faci nedreptati
    Boaita straina cu minti de plavan
    Va vom haschina cate unul ,pe toti!

  11. SOMAŢIE

    Intru-cat DOSARUL REVOLUTIEI NU S-A SOLUTIONAT nici dupa 33 de ani statul roman prin institutiile sale fiscale si de colectare sa RECUPEREZE urgent in trei luni de zile TOATE ASA ZISELE INDEMNIZATII DE LA ASA ZISII REVOLUTIONARI a caror statut se poate stabili doar dupa definitivarea acestui MARE dosar…………………………………………….

    • TOT URGENT TREBUIE CONFISCATE SI AVERILE ILICITE acumulate DIN CALITAEA DE ASA ZIS REVOLUTIONAR (terenuri, cladiri, functii publice, etc)………….

  12. Somatie!Intru-cat crimele acestui partidut extremist PNL nu au fost judecate si sanctionate corespunzator ,prin scoaterea din randul partidelor romanesti fiind un partid extremist ,dusman al Romaniei ,propunem recuperarea prin confiscare a averilor acestor extremisti care au ucis lume la 1907 ,care au ucis Romani prin spitale si au praduit tara in pandemie!Trebue inceput cu dusmanul nr 1alogenul extremist dator statului si terminand cu ultimul lacheu al acestui partidut de extremisti hoti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger