AcasăPoliticaCiolacu iese la rampă cu un mesaj pentru USR PLUS și două...

Ciolacu iese la rampă cu un mesaj pentru USR PLUS și două ”soluții”: ”Ieșiți de la guvernare sau…”

Ciolacu iese la rampă cu un mesaj pentru USR PLUS și două ”soluții”: ”Ieșiți de la guvernare sau...” (foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Continuă să apară reacții în cazul tensiunilor iscate la nivelul Coaliției, de această dată liderul PSD fiind cel care a ales să le transmită un mesaj celor de la formațiunea condusă de către Dan Barna și Dacian Cioloș.

După nemulțumirile iscate la nivelul USR PLUS de prezența, pe lista suplimentară a ordinii de zi a ședinței de Guvern de miercuri, a proiectului programului de investiții ”Anghel Saligny”, cunoscut și drept PNDL 3, până la reluarea reuniunii Executivului, programată pentru ora 19, liderul PSD a ieșit la rampă cu un mesaj. Menit să ajungă la urechile celor de la USR PLUS, dar nu numai.

Ciolacu: Și-au ales cel mai prost moment

”Acești incompetenți aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor. Din nou, și-au ales cel mai prost moment: când românii plătesc facturi duble la energie și gaze, iar prețurile au luat-o complet razna!”, acuză Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

În tot acest context – mai ales că Dan Barna avertizase, în această dupp-amiază, spunând, în urma unor discuții cu ai săi colegi din conducerea USR PLUS, că ”pentru noi toate opţiunile sunt pe masă” – Ciolacu le aduce în atenție useriștilor două variante, văzute ca ”soluții” în ceea ce se poate numi criza politică a momentului.

”Pentru a nu fi din nou penibili, USRPLUS au doar două soluții: ieșiți de la Guvernare sau semnați moțiunea de cenzură a PSD!

Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreți să contați măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, le-a transmis Ciolacu celor din formațiunea condusă de către Barna și Cioloș, cu trimitere la intenția social-democraților de a depune o noțiune în actuala sesiune.

Cioloș: Colegii noștri se vor retrage din Guvern, dacă nu se respectă ceea ce convenim

Un avertisment de la vârful USR PLUS venise, în cursul acestei zile, și din partea lui Dacian Cioloș. ”Rămânem calmi, dar foarte fermi. Vrem că continuăm în această formulă. Dar nu putem să transformăm Guvernul într-o structură care ia decizii pentru a rezolva probleme interne de campanie ale unui partid”, a declarat co-președintele USR PLUS, la Digi24.

Acesta a anunțat că va avea loc o discuție în partid. ”N-o să depunem noi moțiune de cenzură (…), dar colegii noștri se vor retrage din Guvern, dacă nu se respectă ceea ce noi convenim”, a mai punctat Cioloș.

370 afisari
Zenville

Ultimele știri

Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO

Informația momentului! Generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au fost chemați joi la DNA. Din câte s-a mai aflat, în dosar mai este audiat...

Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri

Politica Guvernului condus de Marcel Ciolacu de susținere a mediului de afaceri a creat în 2023 dar și în prima parte a anului acesta,...
proger