AcasăPoliticaCiolacu iese la atac: ”CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!”

Ciolacu iese la atac: ”CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!”

Ciolacu iese la atac: ”CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!” (sursa foto: Facebook)

Marcel Ciolacu, liderul PSD, principala formațiune de opoziție, critică din nou coaliția formată din PNL, USR PLUS și UDMR.

”Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!”, susține social-democratul, într-un mesaj postat marți pe pagina sa oficială de Facebook.

Ciolacu face referire la deciziile ce vizează schimbări la nivelul directorilor de școli, o astfel de măsură iscând, recent, un protest al părinților, care au venit în curtea unei unități de învățământ din sectorul doi al Capitalei, respectiv la Școala Gimnazială ”Maica Domnului”, nemulțumiți de schimbarea directoarei. ”#Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS.

Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor #închise să protesteze! Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!”, susține Ciolacu, în dreptul unei fotografii în care apare un mesaj considerat relevant pe această temă. Iată-l:

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Ciolacu: Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010

Mesajul liderului PSD vine pe fondul anunțului făcut de către fostul premier Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, cu privire la discuțiile ce vizează împărțirea, la nivelul Coaliției, a funcțiilor de prefecți și subprefecți. DETALII AICI.

Și după ce, pe 23 decembrie anul trecut formulase critici pe tema programului de guvernare. ”Programul de Guvernare al #nouluiCDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: #austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!”, transmitea Marcel Ciolacu pe aceeași rețea de socializare.

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar romanilor le place sa se treaca cu buldozerul peste ei, altfel nu ar fi votat asa cum au facut-o.

  2. Nu numai cu buldozerul,dar sa-i si f….si pe fata si pe dos,si pe lateral dezvoltat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger