AcasăPoliticaCiolacu i-a scris lui Iohannis: ”I-am cerut să fie ROMÂN!”

Ciolacu i-a scris lui Iohannis: ”I-am cerut să fie ROMÂN!”

Ciolacu i-a scris lui Iohannis: ”I-am cerut să fie ROMÂN!” (sursa foto: Facebook)

Social-democratul aflat în fruntea Camerei Deputaților a ales să îi transmită președintelui Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, nemulțumirile generate de hotărârea de guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcţionare şi asistenţă socială sau protecţia copilului.

Marcel Ciolacu a criticat dur Executivul liberal și i-a cerut șefului statului să se implice, dat fiind rolul de mediator pe care i-l conferă legea supremă în stat. ”În numele comunităților locale care nu au primit NICIUN LEU sau doar sume jignitoare din partea Guvernului pierzător al #PNL, i-am cerut azi lui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să fie președintele #tuturor românilor și să-și exercite rolul de mediator pe care i-l conferă Constituția!

În numele milioanelor de cetățeni pedepsiți în mod nedrept de acest Guvern iresponsabil, i-am cerut să fie ROMÂN!

În numele miilor de copii ignorați de Guvernul PNL la repartizarea fondurilor publice i-am cerut să fie OM!”, a transmis Ciolacu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook și distribuit și pe cea oficială a PSD-ului.

Acuză nesimțirea unor oameni din Guvern

Totodată, liderul social-democrat a anunțat că partidul pe care îl conduce nu vrea să lase lucrurile așa.

”În paralel, #PSD a demarat acțiunile legale pentru a opri practicile ticăloase ale oamenilor lui Orban din Guvern, care folosesc cu nesimțire bugetul statului pentru jocurile lor politice personale”, susține Ciolacu.

Scrisoarea adresată președintelui sună astfel:

”Vă scriu cu indignarea pe care cu siguranţă o vor avea milioane de români după ce vor lua act de modul în care sunt împărţiţi banii publici către comunităţile locale de către actualul Executiv condus de PNL.

Hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcţionare şi asistenţa socială sau protecţia copilului este de-a dreptul scandaloasă! Comunităţi întregi nu primesc niciun leu, iar altora li se repartizează sume absolut ridicole, doar pentru faptul că acei cetăţeni au îndrăznit să voteze altceva decât PNL sau USR.

Este un abuz intolerabil comis de un partid care tocmai a fost sancţionat sever prin vot pentru modul catastrofal în care a guvernat. În loc să îşi însuşească sancţiunea populară şi să îşi corecteze conduita politică, acest partid continuă să îi împartă pe români în buni şi răi, după culoarea partidelor pe care le votează. O astfel de politică primitivă este total inacceptabilă într-un stat membru al Uniunii Europene! Aceasta în mod sigur NU este calea europeană pe care şi-o doreşte acest popor!

Fac aşadar apel la rolul de mediator pe care vi-l conferă Constituţia în calitatea dumneavoastră de preşedinte AL TUTUROR ROMÂNILOR!

Vă solicit să interveniţi imediat pentru înlăturarea acestui abuz de neîngăduit! Vă solicit să cereţi Guvernului să slujească interesul public, nu interesul de partid! Vă solicit să restabiliţi echilibrul în societatea noastră care a fost prea mult timp divizată de ostilitatea, ranchiuna şi agresivitatea discursului politic din ultimii ani electorali.

Campania electorală tocmai s-a încheiat. Nu mai e timp de confruntări politice. Suntem în plină criză sanitară, iar la orizont se anunţă o criză economică de proporţii. Mai mult decât oricând este nevoie de înţelepciune, de echilibru, de conlucrare şi de echitate socială.

În numele comunităţilor locale care nu au primit niciun leu sau doar sume jignitoare vă cer să fiţi PREŞEDINTELE TUTUROR ROMÂNILOR! În numele milioanelor de concetăţeni pedepsiţi în mod nedrept de acest Guvern iresponsabil, vă cer să fiţi ROMÂN! În numele miilor de copii şterşi de pe lista Guvernului PNL cu repartizarea fondurilor publice vă cer să fiţi OM!”.

325 afisari

8 COMENTARII

  1. La ce sa te astepti de la niste hiene negre in cerul gurii Bai scarbelor ,Taranistii au zburat de pe esicher in momentul cand Ciumara si a batut joc de Romani si a refuzat sa plateasca salariile unei categorii de angajati pe motiv ca nu au ,,fost cuminti ”adica pe motiv de iesire in strada Sa va fereasca Dumnezeu sa iesim toti in strada si sa va strangem de jugulara Scarbe nebune Nu va jucati ci romanii !

  2. Bai tantalailor,vorbiti in pustiu,la luna..Trebuia sa-l suspendati cand se impunea,acum va rade in nas.Si voua,si nouasi celor persecutati.

  3. Dulapul de la Cotroceni nu are sânge românesc în el. Ce pretenții ai Ciolacule? Te ții doar de gargara. Suspenda-l și ai aprecierea românilor, lasă scrisorile.

  4. Ce-mi e sasu’, ce-mi e ciolacu ‘… Apropo de Ciolacu, se pozează, și ăsta, ca atîția impostori, lîngă biblioteca doldora de cărți. Și el n-a citit nici măcar una, fiind un incult și violator al limbii române de fiecare dată cînd se exprimă – atît pe gaura gurii cît și – facem pariu – în scris.

    • Telefonul pe șpicăr, Plăvanus nu răspunde, Ciolomacus decide să-i scrie, inspirat de cărțile – de formă – din biblioteca tot fără formă.

  5. Nenea Ciolacu, locuitorul vremelnic de la Cotroceni nu poaate fi ROMAN chiar daca i-ar cere-o CEL DE SUS, pentru ca e SAS, el este cetatean roman dar n-are sangele adecvat, ori asta e prea putin sa -si plece „plavana” la doleantele unora… Om iar nu e si nu fa fi, cel putin pentru faptul ca si-a „tras” 6 case fara sa-i pese de cei care locuiesc sub cerul liber, mai adintea dorea pieirea unor concetateni adica PSD, precum si faptul ca de majoritatea noastra a „prostimii” i se rupe-n sapca. Deci v-ati obosit degeaba. Uitati-va in istorie, „povestile” n-au ajutat niciodata…DIXIT.

  6. Johannus stie ce se intampla , insa tace, un lucru grav, la nivelul unui presedinte, insa asa cum am vazut , doar interesele lui primeaza indiferent de pierederile colaterale

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger