AcasăPoliticaCiolacu face curte UDMR-ului: "A rezistat PSD cu plăcuţa suedeză, nu văd...

Ciolacu face curte UDMR-ului: „A rezistat PSD cu plăcuţa suedeză, nu văd o problemă cu plăcuţele bilingve”

marcel ciolacu udmrCiolacu face curte UDMR-ului: "A rezistat PSD cu plăcuţa suedeză, nu văd o problemă cu plăcuţele bilingve"

Marcel Ciolacu a făcut show la Congresul UDMR. Liderul PSD a fost aplaudat la scenă deschisă. A fost întrebat ce părere are despre plăcuţele bilingve şi a răspuns că PSD „a rezistat” cu plăcuţa suedeză, astfel că nu vede o problemă cu plăcuţele bilingve.

La final, a ținut să spună conducerii UDMR să traducă bine participanților și opiniei publice ceea ce a spus pentru a nu se trezi ulterior cu acuzații că ar fi vândut Ardealul maghiarilor.

A glumit cu plăcuţa suedeză

Marcel Ciolacu a fost prezent la Congresul UDMR de la Sângeorgiu de Mureş, unde şi-a început discursul cu o glumă.

Am în continuare privilegiul să mă adresez româneşte, dar cred că indiferent cum ne adresăm astăzi în faţa dumeavoastră suntem români şi creştini.

În drum spre domnul primar şi să particip la Congresul UDMR am oprit la Peco şi m-a întrebat un om ce părere am de plăcuţele bilingve.

A rezistat PSD cu plăcuţa suedeză, nu văd o problemă cu plăcuţele bilingve”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu l-a făcut pe Hunor translator

De asemenea, social-democratul a vorbit despre necesitatea implementării programului Anghel Saligny și a ținut să și încheie intervenția tot cu o glumă.

Domnule Hunor, o ultimă rugăminte, pentru că faceţi parte din coaliţia de guvernare: te rog mult să le traduci exact ce am vrut să spun aici colegilor tăi din coaliţie, poate şi domnului preşedinte Iohannis, ca să nu ne mai auzim vorbe că iar vindem Ardealul”, a declarat liderul PSD.

author avatar
Andrei Ștefan
207 afisari

3 COMENTARII

  1. Ciolacule tu i-ai vîndut pe români pe toți nu Ardealu! În fiecare zi cîmd stai drepti cu capu plecat în fața lui johannes! Și execuți tot ce-ți cere!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger