AcasăPoliticaCiolacu: „Este evident că avem nevoie de o lege specială a Capitalei/Trebuie...

Ciolacu: „Este evident că avem nevoie de o lege specială a Capitalei/Trebuie o nouă abordare”

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Prezent, miercuri, 24 aprilie, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Daniel Băluţă (edilul în exercițiu) pentru Primăria Sectorului 4, alături de Gabriela Firea și de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a adus în discuție faptul că e nevoie de o „lege specială a Capitalei”.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că „este evident” că dependenţa primarilor de sector „nu trebuie să fie atât de mare de primarul general”, de jocurile politice, notează Agerpres.

Ciolacu: Fiecare dintre noi învăţăm din greşelile noastre

Șeful Guvernului și al PSD-ului a afirmat că administraţia nu are culoare politică. Și că e nevoie de o nouă abordare.

„Administraţia nu are culoare politică, de aceea primarii performanţi sunt cei care fac diferenţa. Aţi avut o echipă întregită şi cu primarul general al Capitalei, doamna Gabriela Firea, care şi ea, la fel ca şi tine, Daniel (Băluţă – n.r.), la fel ca şi tine, Robert (Negoiţă – n.r.), în primul mandat s-a ocupat să stingă incendiile. A început să creeze echipa performantă şi mai ales a început să fie liantul dintre sectoare. E evident că trebuie să mergem înainte. Este evident că avem nevoie de o lege specială a Capitalei. Este evident că trebuie o dată închise discuţiile cu privire la proprietate.

Este evident că dependenţa primarilor de sector nu trebuie să fie atât de mare de primarul general, de jocurile politice. Este evident că trebuie o nouă abordare. Fiecare dintre noi, sunt ferm convins, ca şi mine la primul mandat de parlamentar, învăţăm, învăţăm din greşelile noastre. Important este să fim nişte oameni de bună credinţă, să fim nişte oameni care ne dorim să construim”, a declarat Ciolacu la lansarea candidaturii lui Daniel Băluţă pentru Primăria Sectorului 4.

Premier: Băluță, „cel mai cool primar din România”

În acest context, Ciolacu a menţionat că alianţa electorală PSD-PNL şi coaliţia de guvernare nu s-au creat împotriva cuiva şi nu s-au strâns împotriva unui primar. Ci în jurul unui proiect administrativ.

„Ne-am strâns să încercăm să construim ceva pentru bucureşteni. Ne-am strâns în jurul unui proiect administrativ”, a spus Ciolacu.

Nu în ultimul rând, premierul – și, totodată, liderul PSD – a precizat că Daniel Băluţă este „cel mai cool primar din România” şi merge cu paşi repezi către al treilea mandat.

Amintim că Daniel Băluță și-a depus, recent, candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 al Capitalei. „Cu emoție, dar și cu încredere, mi-am depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4! Mi-au fost alături si colegii care mă vor însoți în următorii patru ani și alături de care sunt convins că vom încheia cu succes proiectele pe care comunitatea noastră și le dorește, fie că vorbim despre infrastructură, de sistemul de sănătate, de învățământ sau de siguranța familiilor noastre”, a afirmat acesta, vineri, 19 aprilie – CITIȚI MAI MULTE AICI. 

author avatar
Andrei Coman