AcasăPoliticaCiolacu e categoric: Nu pot să le cer românilor să stingem becuri/Suntem...

Ciolacu e categoric: Nu pot să le cer românilor să stingem becuri/Suntem aleși să găsim soluții! – VIDEO

Ciolacu e categoric: Nu pot să le cer românilor să stingem becuri/Suntem aleși să găsim soluții! - VIDEO

Liderul Partidului Social Democrat susține că, în calitatea sa de demnitar, nu le poate cere românilor să facă vreo economie și să stingă becuri prin casă.

„România, în acest moment, la energie electrică, cât produce, atât consumă. Oamenii nu ne-au trimis în aceste funcții, de demnitari ai statului român, ca să aducem iarăși raționalizarea.

În cazul în care cineva dorește să facă economie e un lucru foarte bun, dar este o decizie personală, care ține de bugetul familiei. (…) Este o decizie corectă. Eu nu pot să le cer românilor (…) să vină să facă vreo economie, să stingem becuri”, a spus Marcel Ciolacu, luni seară, la România TV.

Săgeți la precedentele două guverne

Șeful PSD a adus în discuție liberalizarea prețurilor la energie. „Există și alte state în UE care nu sunt la capacitatea României. Nu avem o independență energetică, dar nici eu nu am pus pe ultimele două guverne să închidem mine, (…) să le vindem, (…) o sarabandă de greșeli.

Tot răul care se întâmplă în acest moment (…) fără să atac pe nimeni personal, coaliția, este de la o liberalizare a prețurilor energiei total haotică, (…) fără niciun fundament”, a mai declarat Ciolacu.

Liderul PSD: Nu va rămâne România fără energie

Ciolacu a susținut că România nu va rămâne fără energie electrică. Și a subliniat că oficialii trebuie să găsească soluții pentru populație, nu să le ceară să stingă becurile.

„Poveștile că rămâne România fără energie sunt pentru adormit copiii. Nu va rămâne România fără energie. (…) Suntem aleși să găsim soluții (…). Nu ne putem compara cu alte state din acest punct de vedere”, a afirmat Marcel Ciolacu.

324 afisari

10 COMENTARII

  1. Aia cu vandut termocentrala Mintia dupa tehnologizarea de 150 milioane si vanduta cu 100 de milioane nu e greseala. E caz de puscarie.

  2. Daca ati ajuns sa ganditi la fel ca Ceausescu de ce l-ati mai impuscat?Schimbarea regimului de dictatura nu inseamna sa inlocuiesti dictatura cu o mafie.Stinge becul si aprinde lumanarea pentru politicienii care nu gandesc…Poate Doamna cu coasa ne scapa de astia in frunte cu jigodia de Soros.AMIN

  3. Țigan nenorocit ce ești, Ciolacule!
    „Suntem aleși să găsim soluții”?? Le tot găsiți, mă, javrelor, de 32 de ani încoace, și singura pe care-ați ales-o a fost să distrugeți România. Probabil nu vi se va întâmpla nimic, că românii sunt prea apatici, voi i-ați adus în starea asta, așa că felicitări, scârbelor, veți putea să trăiți ca niște nababi, liniștiți, pe banii noștri.
    Până și Satana v-ar scuipa-n gură.

  4. Du-te in Poula Românilor ,Ciolacule…ai blocat demiterea hoțului și trădătorului de țară Popescu și acum te prefaci că iubești România și pe români… ești un Gunoi că toți din PSD+PNL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger