AcasăPoliticaCiolacu, după discuțiile cu Metsola: „Problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare...

Ciolacu, după discuțiile cu Metsola: „Problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Problemele fermierilor „trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european” – a transmis miercuri premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, după o întrevedere avută cu președintele Parlamentului European, Roberta Metsola.

Ciolacu și Metsola au discutat miercuri, 6 februarie, la Palatul Victoria.

Iar după întrevederea avută cu oficialul european, la sediul Guvernului, premierul a făcut referire la subiectele discutate cu Roberta Metsola, pe care a numit-o „un prieten apropiat al României”.

Ciolacu: Președintele Parlamentului European, un prieten apropiat al României

„Președintele Parlamentului European este un prieten apropiat al României. Am discutat astăzi cu doamna Roberta Metsola despre importanța menținerii coaliției democratice din Parlamentul European și a stabilității guvernamentale pentru a continua proiectele pentru dezvoltarea României”, a transmis Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe Facebook.

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Ce a mai ales să transmită șeful Guvernului? Iată ce a mai menționat Ciolacu în mesajul făcut public miercuri după-amiază: „Am mulțumit Parlamentului European pentru sprijinul aderării României la spațiul Schengen și am subliniat nevoia unor măsuri cât mai concrete pentru creșterea nivelului de trai la nivel european”.

„De asemenea, problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european, la fel ca și subiectul incluziunii tinerilor”, a mai precizat Ciolacu, în încheierea mesajului său.

Roberta Metsola se află în România, pentru a participa la Congresul Partidului Popular European (PPE), care se desfășoară miercuri și joi în București, la Romexpo.

Citiți și: Revoltele fermierilor, dinamită în anul electoral

Cum au declanșat fermierii polonezi o revoluție europeană

author avatar
Andrei Coman
128 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ciolacule esti informat prost. Ai falsa impresie ca romanii vor sta in case si vor muri de foame. Vezi ca si Ceausescu a crezut la fel.
    Nu-ti face iluzii ca vei castiga alegerile. Asta e cu neputinta. Poate doar daca le furi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger