AcasăPoliticaCiolacu, după discuția cu sindicatele din Sănătate: „Posturile din sistemul sanitar vor...

Ciolacu, după discuția cu sindicatele din Sănătate: „Posturile din sistemul sanitar vor fi deblocate”/Ce a mai anunțat șeful PSD

sursa foto: Facebook/PSD

După ce a avut, marți, discuții cu reprezentanții sindicali din Sănătate, Marcel Ciolacu, liderul PSD – aflat, la momentul de față în fotoliul de președinte al Camerei Deputaților, dar care se pregătește să preia frâiele guvernării, după rocadă – a anunțat concluziile întrevederii de marți.

La discuțiile cu sindicaliștii din Sănătate a fost prezent și ministrul de resort, Alexandru Rafila.

Ciolacu: „Au stat în prima linie a luptei cu pandemia, în timp ce alții fumau și beau în Guvern”

Ciolacu n-a ratat ocazia să lanseze săgeți înspre fosta echipă de la Palatul Victoria, respectiv către cei care au făcut parte din Executiv în perioada „de vârf” a luptei cu pandemia de COVID. Cu accent pe faptul că, în timp ce angajații din sistemul sanitar munceau pe brânci, „alții fumau și beau în Guvern”.

„Așa cum am spus, am stopat orice negociere politică până la rezolvarea problemelor sociale din țară.

Astăzi am avut o discuție foarte aplicată cu reprezentanții sindicatelor din Sănătate, alături de ministrul Alexandru Rafila.

Angajații din sistemul sanitar sunt cei care au stat în prima linie a luptei cu pandemia, în timp ce alții fumau și beau în Guvern”, a ales să precizeze Ciolacu, marți dupăa-amiază, într-un mesaj transmis pe Facebook.

Promisiunile făcute celor din Sănătate

Șeful PSD a dat asigurări, după discuțiile de marți, că posturile din sistemul sanitar vor fi deblocate. Nu au fost singurele promisiuni venite de la vârful PSD după întrevederea cu sindicaliștii din Sănătate

„De aceea, respectul față de ei trebuie tradus și prin fapte concrete. Am convenit astăzi să le răspundem majorității solicitărilor. Toate salariile din sistem vor fi aduse la grila convenită prin legea salarizării unitare. Posturile din sistemul sanitar vor fi deblocate. Voucherele de vacanță vor fi acordate pentru toți angajații din sistem. Iar viitoarea lege a salarizării va rezolva toate inechitățile actuale”, a susținut Ciolacu.

Discuții cu „soluțiile pe masă” și cu liderii sindicali din Educație

Totodată, liderul PSD aflat în postura de al treilea om în stat s-a arătat decis să discute și cu liderii sindicali din Educație, dar și din Poliție. „Este un prim pas în direcția corectă. Sunt hotărât să continuăm același tip de dialog, cu soluțiile pe masă, în zilele viitoare și cu liderii sindicali din educație, transporturi și poliție.

Împreună, sunt convins că vom reuși să oferim rezolvări coerente care să răspundă cât mai eficient nemulțumirilor manifestate acum în societate”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
235 afisari

1 COMENTARIU

  1. Al doilea om in stat este alina
    Cea cu mintile de clasa a patra
    Cea cu titluri si scoli .Bubulina
    Cea cu bucile tari ca piatra

    Ea este al doilea om in stat
    Dar nu stie ce este cu ea
    Abia alaltaieri a aflat
    Ca este al doilea om detestat

    Ea este una din scarbele ciocoiste
    Mincinoasa si rea mult si bine
    Ea si Raluca scursuri oboiste
    Hoate si proaste cele doua jivine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger