AcasăPoliticaCiolacu, discuție telefonică cu Orban și Cîțu: „Nu-mi face plăcere, dar o...

Ciolacu, discuție telefonică cu Orban și Cîțu: „Nu-mi face plăcere, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort”

Marcel CiolacuCiolacu, discuție telefonică cu Orban și Cîțu: „Nu-mi face plăcere, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort”

Președintele PSD Marcel Ciolacu insistă pe majorarea alocațiilor pentru copii, de la 214 lei, cât este în prezent, la 300 lei.

Acesta a mărturisit joi că, deși nu îi face nicio plăcere să îi sune pe Florin Cîțu și pe Ludovic Orban, va trebui să facă acest lucru fiindcă copiii țării merită toate eforturile.

„Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort. Sper că ambii vor înțelege că nu contează al cui e amendamentul, ci mai important este ce înseamnă pentru copii majorarea alocațiilor”, a scris liderul PSD într-o postare pe Facebook.

Social-democratul îi îndeamnă pe români să le ceară parlamentarilor să voteze pentru mărirea alocațiilor. „Intră și tu pe psd.ro/alocatii și cere-le parlamentarilor PNL/USR/UDMR din județul tău să voteze pentru mărirea alocațiilor!”, a adăugat Ciolacu.

Majorarea alocațiilor n-a fost inclusă în bugetul pe 2021

Alocațiile copiilor vor stagna după ultima majorare, acestea nefiind incluse în bugetul din acest an. Așadar, creșterea alocațiilor cu 20% în luna ianuarie ar putea fi ultima majorare din acest an, acestea urmând a fi majorate din nou abia anul viitor.

Bugetul de stat intră în dezbaterea Parlamentului, după ce deputații și senartorii vor aduce mai multe amendamente, potrivit Mediafax. Proiectul de lege în forma finală a fost aprobat luni seară în ședința de Guvern, după ce a primi avizul Consiliului Legislativ.

author avatar
Andreea Vlad
169 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am crescut doi copii si astazi sant oameni realizati cum putini sant in tara asta. Am muncit de m-am spetit si n-am avut nicio pretentie de la statul raman decat sa-i respecte dupa ce termina studiile. Nu s-a intamplat asa si au TREBUIT sa plece (unul dintre copii fiind in colectivul care a elaborat vaccinul Astra- Zeneka). N-am primit nici un ajutor din partea statului, dar nu sant impotriva mariri alocatiilor copiiilor de azi. Problema insa este ca aceste alocatii ajung la parintii iresponsabili , ca sa nu folosesc alt cuvant mai dur, iar copiii raman tot flamanzi, tot ne imbracati, tot marginalizati, iar acesti „parinti” nu mai doresc sa se angajeze nicaieri. Deci, castigam ceva sau mai mult pierdem. ??? Tot aud ca profesorii doresc salarii mai mari… Pai, daca eu as activa in sistem si as scoate pe banda rulanta analfabeti functionali, asa cum se spune oficial, in secunda doi mi-as face sepuku. Mi-as uita menirea de rusine… N-o mai avem ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger