AcasăPoliticaCiolacu dezvăluie planul PSD-ului, rostind un nume cunoscut: ”Dacă trece moțiunea de...

Ciolacu dezvăluie planul PSD-ului, rostind un nume cunoscut: ”Dacă trece moțiunea de cenzură, vom veni cu…” – VIDEO

Ciolacu dezvăluie planul PSD-ului, rostind un nume cunoscut: ”Dacă trece moțiunea de cenzură, vom veni cu...” - VIDEO (sursa foto: Facebook)

După ce au depus moțiune simplă, la Cameră, împotriva ministrului Sănătății, nemulțumiți fiind de felul în care Voiculescu a gestionat criza provocată de pandemia COVID, social-democrații sunt deciși să mai facă un pas în Parlament.

Și anume să depună și o moțiune de cenzură, până la finele actualei sesiuni, din câte reiese din spusele liderului principalei formațiuni de opoziție. Totul, după ce în ultima vreme reprezentanții Partidului Social Democrat au criticat în mai multe rânduri Guvernul, pe tema bugetului din acest an – PSD-ul prezentând, încă de acum câteva săptămâni o alternativă la acest proiect.

”Am spus din timpul campaniei (…) electorale că trebuie să vină cu bugetul, să arate lumii realitatea sau ce vor să facă. (…) Noi am venit cu un buget alternativ și am demonstrat pe cifre că se poate depăși această criză și cu o altă filosofie”, a susținut Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena3.

Rafila, variantă de premier al PSD

În cazul în care anunțatul demers parlamentar menit să dea jos Executivul Cîțu va și trece de Legislativ, social-democrații sunt deciși să își asume guvernarea, mai spune președintele PSD.

”Dacă trece moțiunea de cenzură, vom veni cu programul nostru de guvernare, cu o altă filozofie și abordare a acestei crize atât în Sănătate cât și în Economie, și nu avem nicio problemă să ne asumăm guvernarea”, a declarat Ciolacu.

O posibilă propunere de prim-ministru cu care PSD-ul s-ar putea prezenta la Cotroceni ar fi Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății și, de ceva luni, deputat PSD. ”Până în acest moment e o decizie a partidului, că propunerea Partidului Social Democrat pentru funcția de prim-ministru este domnul Alexandru Rafila”, a susșinut Ciolacu.

Totodată, liderul principalei formațiuni de opoziție a ales să sublinieze și faptul că ”Partidul Social Democrat în acest moment nu are cum să mai facă vreodată guvernare comună cu Partidul Național Liberal. Cel puțin în acest ciclu electoral”.

author avatar
Cristina Stefan
746 afisari

4 COMENTARII

  1. Stai p-aci , trece motiunea la Pastele Cailor , simpla propaganda de partid ca sa ameteasca electoratul analfabet functional .

  2. Normal, Rafila. De vreo 25 de ani schimbam vânduții și trădătorii cu alți vânduți și trădători de Neam și Țară. Rafila ar fi bomboana pe colivă. Fiind executantul OMS – adică al asasinilor neo-marxisto-progresiști, impostorul ăsta cu apucături de vechil pe plantație ar implementa, și mai pe repede înainte, FARSA pLandemiei – că, economic, deja ne-au terminat. Oricum am da-o, România e pe mâna unor criminali, care trebuie tratați și pedepsiți ca atare. Cât mai curând. Altminteri vor duce România, ireversibil, la groapă.

  3. & Dom’ Ciolacu nu se bagă, probabil că nu se pricepe, ? Rafila, hau, hau, ? Meserie, cam ca Fărămiță Lambru, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger