AcasăPoliticaCiolacu dezvăluie planul de ultimă oră în privința moțiunii de cenzură: Am...

Ciolacu dezvăluie planul de ultimă oră în privința moțiunii de cenzură: Am început discuțiile cu AUR – VIDEO

Ciolacu dezvăluie planul de ultimă oră în privința moțiunii de cenzură: Am început discuțiile cu AUR - VIDEO

Marcel Ciolacu a vorbit din nou despre moțiunea de cenzură pe care intenționează să o depună social-democrații, după ce va începe sesiunea parlamentară, în toamnă.

Dacă până acum se vorbise despre planul de a face un astfel de pas după congresul PNL, programat către finele lunii septembrie, mai nou lucrurile par să se fi schimbat, din câte reiese din spusele liderului PSD.

Eu o să le propun (…) colegilor mei (…) ca la începutul sesiunii (parlamentare-n.n) să nu ţinem cont de ce au ei acolo, mascarada aia de congres, să ţinem cont numai de ce se întâmplă în economie, ce se întâmplă cu nivelul de trai al românilor şi să depunem la începutul sesiunii moţiunea de cenzură”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena3.

Anunță discuții cu AUR

Totodată, Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că deja s-ar fi început discuțiile cu formațiunea condusă de George Simion și Claudiu Tîrziu, Alianța pentru Unirea Românilor. ”În acest moment am început discuţiile cu cealaltă formaţiune care se află în Opoziţie, AUR, şi ne-am pus de acord să susţinem împreună această moţiune. (…) Spre ce ne îndreptăm, românii nu pot să suporte. Cred că e cazul şi cei aflaţi în USR, şi cei aflaţi în PNL, în UDMR şi în Grupul minorităţilor să facă un act patriotic şi să voteze demiterea acestui guvern”, a susținut președintele PSD.

”O să cadă Guvernul, categoric”, a fost auzit spunând Ciolacu.

De asemenea, politicianul aflat în fruntea PSD-ului a mai anunțat că, raportat la faptul că sesiunea parlamentară va începe la 1 septembrie, ”în primele zece zile categoric va fi depusă moţiunea”. ”Moțiunea ține numai și numai de ce trăiesc românii în această perioadă”, a susținut Ciolacu.

Ce soluție vede liderul PSD

Totodată, liderul PSD a adus în discuție alegerile anticipate. ”Nu există în acest moment altă soluţie decât crearea unei alte majorităţi. Partidul Social Democrat nu va face un guvern cu PNL sau cu USR PLUS. Este de noaptea minţii să credeţi că noi vom intra într-un guvern cu domnul Cîţu sau (…) cu domnul Oros. Se poate creiona o altă majoritate politică.

Dacă nu, nu e un capăt de ţară. Există şi posibilitatea unui guvern minoritar. (…) Dar, din punctul meu de vedere şi a multora dintre colegi, nu există altă soluţie decât alegeri anticipate”, a mai declarat Ciolacu, înainte de a afirma că ”actualul Parlament nu mai reflectă voinţa românilor și cred că este cazul să facem alegeri anticipate”.

Vă amintim că în această vară, în iunie mai exact, PSD-ul a mai inițiat o moțiune la adresa Guvernului Cîțu, care a picat la votul din parlament.

156 afisari

2 COMENTARII

  1. Act patriotic al UDMR ??? Fata de cine ??? Hai, ca esti bun nene… nu te-ai trezit inca… Adica , voi ne ajutati sa dam jos neavenitii, dar nu vrem guvern impreuna… Pai, daca ne iubesti asa de mult si totul il faci numai pentru NOI, te faci prieten si cu dracul, nu conteaza, conteaza doar rezultatul. Dar, oare chiar pentru noi te zbati ???

  2. psdul inca nu sa dezintubat de la ati ca sa miste ceva in parlament. Vorbeste clona lui Ciolacu ca de obicei! Adica nimic concret!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger