AcasăPoliticaCiolacu, DEZLĂNȚUIT! Liderul PSD l-a mitraliat pe Iohannis și a aruncat în...

Ciolacu, DEZLĂNȚUIT! Liderul PSD l-a mitraliat pe Iohannis și a aruncat în aer PNL cu dezvăluirile despre Ciucă – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Președintele PSD a transmis, miercuri seară, săgeți înspre șeful statului, după recentele deplasări ale acestuia în afara țării cu avion privat.

Și a vorbit inclusiv despre prețul la lapte, știute fiind discuțiile în această privință, apărute în ultima perioadă, despre costul mare la care ajunge la vânzare acest produs în magazine.

„Încă nu s-au închis toate crizele economice, poate nici noi nu am venit cu soluţiile cele mai bune în gestionarea preţurilor, de exemplu, la produsele de bază. Mă uitam la lapte, deja parcă trăim într-un film horror, laptele îl cumpără cu 2 lei şi ajunge în magazin cu 12 lei – la vânzare. Este clar că undeva statul trebuie să intervină, aici nu mai vorbim de emoţie, aici vorbim deja de speculă. Va trebui să venim cu anumite măsuri”, a declarat Ciolacu, miercuri seară, la Digi24.

De ce zboară Ciolacu la low cost / Trimitere la vizita sa în Japonia

Pe de altă parte, liderul PSD dă de înțeles că președintele ar trebui să se ofere informațiile despre costurile deplasării cu o aeronavă privată în Japonia și Singapore. Și a amintit de deplasarea pe care a făcut-o, alături de premierul Ciucă, în Japonia. Când au optat pentru o cursă de linie. „Eu și colegii mei zburăm cu avioane de linie și de multe ori cu low cost, știți de ce, pentru că nu au escale, sunt cursele cele mai directe. Consider în continuare că toate cheltuielile publice trebuie spuse. Poate nu detaliat (…) sunt lucruri care țin de contractele pe care le încheie juriștii, avocații, dar în principal cheltuielile trebuie justificate, cum e și normal. (…) Trebuie să hotărâm cât de mult vrem să mergem cu populismul. Ce fel de avion a decis acum președintele, cred că e cel mai în măsură să răspundă la aceste lucruri, cum a găsit varianta. Eu am fost cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă în Japonia și am cerut atunci costul închierierii unei aeronave de la Tarom. Mi s-a părut mult prea ridicat pentru această deplasare (…) sute de mii de euro. În acel moment am decis cu prim-ministrul și am zburat cu avion de linie”, a spus Ciolacu.

Înțepături la Iohannis, pe tema escalelor la Sibiu

Întrebat dacă se așteaptă ca de la Cotroceni să se ofere în cele din urmă informațiile despre costurile deplasării, liderul social-democrat a răspuns: „Nu am întotdeauna așteptări foarte mari. Am mari așteptări de la mine”.

Șeful PSD a comentat ironic pe tema escalelor la Sibiu, răspunzând unei alte întrebări primite în timpul emisiunii. „Nu cunosc detaliile, cred că Administrația Prezidențială e cea mai în măsură să dea toate detaliile. Presupun că președintele o să dea explicații de ce s-a făcut escală la Sibiu (…). Nu mi-a trecut niciodată (prin cap) să fac escală cu avion de linie la Buzău. Cred că e mai aproape de București”, a ales să puncteze Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
1.671 afisari

13 COMENTARII

  1. Marioneta de ti gan borat , dupa ce i-a pupat in cur si pe johanis si pe ciuca , acum ii mitraliaza ! iti vine sa borasti !

    • Pana acum l-a pupat in c ur pe hotul de case si traficant de copii dar….. vin alegerile! Sa votam AUR. Ori la bal ori la spital.

      • Inventia Coalitiei a lui Joianus

  2. Este conștient că Iohannis nu-l va numi în funcția de premier ?! ‘ To be or not to be …’ această ‘rotativă’ ?!

  3. PORK la PORK,isi scoate ochii!
    Doua mizerii ce nu-s umane vanzatori de neam si tara ce au facut COALITIE impotriva neamului stramosesc!

  4. Dupa ce-au jucat sarba-n caruta, acum cand vede ca se apropie scadenta da cu ”mitraliatul”. Tarziu nene, tarziu, ca de noi n-ai ascultat sa-l dai jos pe plavan. Te-ai umilit in fata lui, acum o sa platiti pentru faptul ca ati uitat de noi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger