AcasăPoliticaCiolacu, despre proteste și miniștrii surprinși fără mască: ”Au început să se...

Ciolacu, despre proteste și miniștrii surprinși fără mască: ”Au început să se întoarcă împotriva lor” – VIDEO

Liderul PSD are o explicație pentru recentele proteste din Capitală și din alte orașe din țară – și anume că oamenii s-au săturat de minciunile actualilor decidenți.

Cred că lumea a ieşit în stradă din disperare, din frică, de fapt, că îşi vor pierde de tot și locurile de muncă şi cred că s-au săturat de atâta aroganţă, tupeu şi multă, multă minciună. De un an şi jumătate numai minciună, nicio coordonare coerentă, toate măsurile sunt luate pompieristic”, a susținut Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV.

Liderul principalei formațiuni de opoziție nu a trecut cu vederea nici faptul că deja doi miniștri din actualul Executiv au fost surprinși, recent, fără mască de protecție. Și a amintit de declarația foarte dură a premierului Cîțu, de săptămânile trecute, referitor la cei care nu respectă regulile din lupta împotriva noului coronavirus. ”Aduceţi-vă aminte de marea petrecere din Guvern, era stare de urgenţă, toţi stăteam în casă, ieri ministrul Sănătăţii, cel mai important ministru când avem de-a face cu o pandemie, era fără mască, azi am văzut-o şi pe doamna Turcan, pe ministra Muncii, la fel. Nu poţi pe oameni, pe români să îi faci terorişti şi (…) reprezentanţii și membri ai Guvernului României (…) tu de fapt să nu respecți nicio regulă. (…) Toate aceste minciuni pe care le spun (…) au început să se întoarcă împotriva lor”, a declarat Ciolacu.

Totodată, e de menționat faptul că liderul PSD a negat că partidul pe care îl conduce ar avea o implicare în organizarea acestor proteste. ”Categoric nu”, a răspuns Ciolacu.

Liderul PSD: E cel mai incompetent Guvern posibil

În schimb, politicianul spune că și-ar fi dorit ca protestatarii să respecte regulile sanitare, astfel încât să le bată obrazul actualilor guvernanți, pe care Ciolacu a continuat să îl critice în termeni duri.

”Mi-aş fi dorit ca oamenii să le dea o lecţie mai usturătoare, să respecte (…) toate regulile sanitare impuse de pandemie, aşa ar fi arătat diferenţa dintre ei şi actualii guvernanţi, nu să se enerveze, dar repet lumea a ieşit de disperare. Se vede: e cel mai incompetent Guvern posibil pe care l-a avut vreodată România.

În locul președintelui Iohannis aş ieși la televizor și aș recunoaşte în acest moment ce greşeală a făcut şi ar trebui să găsească soluţii”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

164 afisari

6 COMENTARII

  1. Ciolacu, despre proteste și miniștrii surprinși fără mască: ”Au început să se întoarcă împotriva lor” – Nu ne arata asa cum sunt cu adevarat, adica n-au nici o treaba cu pandemia, ei cu Bugetul au treaba

  2. ” Coordonare coerentă ”, zise Ciolacu. Bravo, vită. Ești la a enșpe mia abatere. Mamă, ce mai opoziție mișto faci! Ca ” politician ” (toți combinagiii analfabeți sunt politicieni) ești în sugaci nevolnic, un pârlit, o cârpă. Toți sunteți o apă si-un pământ. Am zis apă și pământ? M-am exprimat prea frumos. Toți sunteți același căcat, aceeași ciumă, aceeași râie pe trupul României. Români, voi nu vedeți că, de ani, încoace, aveți de-a face numai – dar NUMAI CU – caricaturi, pe așa-zisa scenă politică din România? Înainte mai aveați patrioți cu știință de carte, unii geniali. S-au prăpădit în plină forță creatoare. Astăzi, vă decid destinele toți pulifricii din care, dacă îi scuturi, sar păduchi. Ei sunt puși acolo (că nu ei decid, sper că nu vă amăgiți, ei doar execută) tocmai pentru că sunt bâtă. Năucitor de proști fiind, dar și nașparlii la înfățișare, ei au poftă de funcții, de afirmare, iar gustul puterii le ia mințile. Se simt, și ei, bărbați, se simt și ei macho, in condițiile in care, de obicei, femeile mai de Doamne-ajută i-au ocolit ca pe ” se sparie gândul ”, condamnându-i la o labă perpetuă. De aceea, ei execută, de cele mai multe ori orbește, cam tot ce li se comandă. Pune proști cu orgolii în dregătoriile unei țări și vei stăpâni acea țară. Cu astfel de stârpituri, România nu are nici o șansă reală.

  3. Atâta vreme cât o ardeți cu ” pandemia ”, și ” Putere ” și ” Opoziție ”, este clar că sunteți, TOTI, dușmanii României și că stați, TOȚI, cu fălcile larg deschise, la același prohab globalisto-satanist.

  4. Analfabetul Ciolacu e LIDERUL PSD. Altul, e LIDERUL cutare. E plină România de labagii proști grămadă, cărora li se zice LIDER. Vă dați seama ce cufureală e pe ei?

  5. ” În locul președintelui Iohannis AȘ ieși la televizor și AȘ recunoaşte în acest moment ce greşeală A făcut şi AR trebui să găsească soluţii ”. Bă, Gâgă, dar tu ești tâmpit rău, mă. Liderule.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger