AcasăPoliticaCiolacu, despre ministrul Boloș: „A reuşit să devină un fel de păpuşă...

Ciolacu, despre ministrul Boloș: „A reuşit să devină un fel de păpuşă voodoo pe care toată lumea…” – VIDEO

sursa foto: captură video

Premierul a făcut referire – în discursul susținut, luni, la Summit-ul Autorităților Publice Locale din România – la actualul ministru al Finanțelor, Marcel Boloș. Nu oricum, ci printr-o comparație inedită.

Referindu-se la Boloș, șeful Guvernului și, totodată, al PSD-ului a spus că „a reuşit” să devină un fel de păpuşă voodoo pe care toată lumea, în fiecare zi, trebuia să o înţepe. Dar, spune Marcel Ciolacu, el nu are de gând să-l înțepe pe Boloș – fost ministru la Fonduri Europene, actualmente ministru al Finanțelor.

Nu ştiu dacă este Marcel Boloş astăzi în sală, dar mă bucur mult că aţi avut întâlnirea ieri, pentru că Marcel a reuşit până la urmă – şi s-a străduit pentru acest lucru – să-mi ia faţa şi să devină un fel de păpuşă voodoo pe care toată lumea, în fiecare zi, trebuia să o înţepe.

Eu nu am să-l înţep niciodată pe Marcel Boloş. Eu nu am să uit niciodată ceea ce a făcut Marcel Boloş la Ministerul Fondurilor Europene”, a spus premierul Ciolacu.

Știe ce „l-a speriat” pe Boloș

Mai mult, șeful Executivului a declarat că știe „ce l-a speriat” pe actualul șef de la Ministerul Finanțelor.

„Ştiu ce l-a speriat pe Marcel Boloş ca ministru al Finanţelor. Ştiu şi eu, ştiţi şi dumneavoastră la fel de bine ca şi mine. Marcel Boloş a văzut pericolul blocajului total al României, pericolul de a pierde peste 70 de miliarde de euro, bani europeni. Pericolul, fiindcă – când vorbim de PNRR nu ar trebui să vorbim, în primul şi în primul rând, despre bani, ar trebui să vorbim despre reformele care sunt în PNRR, acesta era adevăratul pericol”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu: „Nu se poate aşa ceva”

Premierul a continuat spunând că există „discuţia aprinsă pe legea pensiilor, dacă este sau nu sustenabilă atât anul acesta, anul viitor, în anii viitori”.

„Doamnelor şi domnilor, eu n-am prins niciun bunic în viaţă şi acum nu mai am părinţi în viaţă. Dacă dumneavoastră credeţi că trebuie să continuăm cu o pensie medie pe luna octombrie, repet, medie, de 1980 de lei, vă anunţ că nu se mai poate. Este inuman. Avem cel mai scăzut prag al sărăciei din Europa. Nu se poate aşa ceva! Cu adevărat, trebuie să găsim sustenabilitate, trebuie să venim cu o reformă fiscală în anii viitori, predictibilă, în 2025-2026, echitabilă. Trebuie să venim cu reforme atât la nivel central, cât şi la nivel local”, a mai afirmat Ciolacu, cu ocazia participării, luni, la Summit-ul Autorităților Publice Locale din România.

author avatar
Andrei Coman
260 afisari

3 COMENTARII

  1. Purtatorii astia de izmene au impresia ca daca au marcat banu si s-au intzolit la Armani devin mari oameni de stat.Doamne ce cretinozauri.Covrigari si smenari conduc tara.Rau a ajuns Romania.Idioti cu QI de termostat de camera iau decizii pt milioane de oameni.

  2. Unui purtator de genti ce sa i ceri? Astuia sa i zica,daca nu ar fi fodt si ceva cu religia inainte sa ajunga unde e acum??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger