AcasăPoliticaCiolacu, despre Firea: „Suntem într-o lume politică/Nu suntem la balet, nici la...

Ciolacu, despre Firea: „Suntem într-o lume politică/Nu suntem la balet, nici la grădiniță” – VIDEO

sursa foto: psd.ro

Până să se decidă la nivelul Coaliției dacă se va merge cu un candidat comun la Primăria Capitalei sau PSD și PNL vor propune candidați separați pentru cursa vizând fotoliul de primar general al Bucureștilor, se vehiculează diverse variante de nume.

În tot acest timp, Marcel Ciolacu spune că Gabriela Firea este cea mai bună candidată a PSD pentru funcția de primar al Capitalei. Doar că, dacă se va decide să fie un candidat comun PSD-PNL, nici Firea, nici Sebastian Burduja – liderul PNL București – nu vor fi variantele.

„Dorește să lupte pentru crezul domniei sale”

Cât despre supărarea exprimată public de către Firea, și acuzațiile acesteia că liderul PSD „nu a luptat suficient” pentru ea, Ciolacu a dat de înțeles că nu e deranjat de aceste declarații. Dimpotrivă. Se bucură, spune șeful PSD, „de abordarea pe care a avut-o Gabriela Firea”. Pentru că ar arăta că Firea consideră „că este cea mai bună candidată” pentru Primăria Generală.

„Eu mă bucur în primul rând pentru că o doamnă este atât de bătăioasă. Și mai arată că are toate calitățile de a fi primar general. Dorește să lupte pentru crezul domniei sale. Consideră că este cea mai bună candidată pentru Primăria Generală. De ce să mă deranjeze acest lucru? Dimpotrivă, mă bucur de abordarea pe care a avut-o Gabriela Firea”, a declarat în primă fază Marcel Ciolacu, duminică seară, 17 martie, la Digi24.

Ciolacu: „Dacă coaliția decide că vom merge separat, PSD va merge cu Gabriela Firea”

Liderul PSD a subliniat, însă, că decizia în privința candidaturii la Primăria Capitalei se va lua la nivelul Coaliției.

„Nu mă atacă personal. Nu suntem la balet, nici la grădiniță. Suntem într-o lume politică. Suntem colegi, nu ne-am jignit niciodată, nu am avut atacuri suburbane. A spus domne, înțelegeți că eu mă consider cea mai bună candidată. Și are dreptate.

Este cea mai bună candidată a Partidului Social Democrat pentru funcția de primar general. Decizia, în schimb, o luăm în interiorul coaliției. Dacă coaliția decide că vom merge separat, PSD va merge cu Gabriela Firea. Dacă decidem că avem un candidat comun, va fi altă persoană, nu Burduja și nici Gabriela Firea și nici Piedone”, a menționat Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
404 afisari

5 COMENTARII

  1. Da nu ne mai tine ba in tensiune..Cine va fi catindat? Tudose? Grindeanu?Ramona chiriac?? Nu ne ,,,mai fierbe ba ciolake!!

  2. Are dreptate de data asta CIOLACU! cä singurul lucru pe care FIREA este in stare sä-l facä este BALET, si asta la nivel de GRÄDINITÄ!!! Chiar si el a realizat, cä FIREA nu are nici o sansä sä castige alegerile la primäria BUCURESTIULUI, si va face PSD-ul de……RAHAT!! cä ori cum este un partid de CÄ……T!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger