AcasăPoliticaCiolacu, despre candidatura Gabrielei Firea: „Ar fi culmea să fie singura candidată...

Ciolacu, despre candidatura Gabrielei Firea: „Ar fi culmea să fie singura candidată și să piardă” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Pe cine va susține PSD-ul drept candidat la Primăria Capitalei la alegerile din acest an? E o întrebare la care încă nu s-a aflat un răspuns exact.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, 13 februarie, că Gabriela Firea este singura care s-a înscris în cursa internă pentru candidatura la Primăria Capitalei, că organizația București o susține și că „ar fi culmea să fie singura candidată” și „să piardă”.

Citiți și: Ciolacu, primarul PNL la PMB?!

Ciolacu: Nu o susțin eu, o susține organizația București

Momentan doar doamna Firea s-a înscris în cursa internă pentru candidat la Primăria Generală”, a declarat Ciolacu, marți, în fața presei.

Întrebat dacă o susține, liderul PSD a dat un răspuns scurt. „Domnule, nu o susțin eu, o susține organizația București. Categoric. Ar fi culmea să fie singura candidată, să piardă”, a replicat Ciolacu.

Declarațiile președintelui PSD vin în contextul în care, în ultima perioadă, fosta șefă de la Primăria Capitalei a dat de înțeles că n-ar fi tocmai mulțumită de faptul că PSD întârzie s-o anunțe oficial drept candidata partidului la Primăria Generală.

„Rămân candidatul la candidatură. Este o onoare. Nu lupt pentru mine, am o profesie pe care o pot face oricând, lupt pentru principii, pentru idealuri, pentru oamenii care au încredere în noi”, a declarat Gabriela Firea recent, pentru B1 TV.

author avatar
Andrei Coman
364 afisari

4 COMENTARII

  1. ,,Actualul premier al României are un certificat de revoluționar încă din 1992, pe când era mic afacerist la Buzău și student al controversatei Universități Ecologice. Că să obțină acest prim brevet, vânat de mulți oportuniști ai tranziției, a depus un dosar cu declarații olografe despre participarea sa la Revoluție, precum și alte dovezi pe care le-a considerat relevante. Le publicăm integral, în premieră, și le analizăm în acest articol.” https://recorder.ro/erou-sau-impostor-ce-am-gasit-in-dosarul-de-revolutionar-al-lui-marcel-ciolacu/

  2. Alergia la ADEVAR se trateaza cu SREANGUROL si LOPATIN.
    Sapun sa aveti ca funia este gratis.

    ,,Actualul premier al României are un certificat de revoluționar încă din 1992, pe când era mic afacerist la Buzău și student al controversatei Universități Ecologice. Că să obțină acest prim brevet, vânat de mulți oportuniști ai tranziției, a depus un dosar cu declarații olografe despre participarea sa la Revoluție, precum și alte dovezi pe care le-a considerat relevante. Le publicăm integral, în premieră, și le analizăm în acest articol.” https://recorder.ro/erou-sau-impostor-ce-am-gasit-in-dosarul-de-revolutionar-al-lui-marcel-ciolacu/

  3. Firea de ar avea contracandidat si o gasca si ar pierde.
    Era buna dar a fost compromisa.
    In organizatia Bucuresti par a fi toti firicei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger