AcasăPoliticaCiolacu desființează mandatul lui Nicușor Dan: „Nu a construit nimic în Bucureşti/...

Ciolacu desființează mandatul lui Nicușor Dan: „Nu a construit nimic în Bucureşti/ S-a luptat cu tot felul de închipuiri” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Premierul și, totodată, președintele PSD a „tocat” mandatul actualului primar al Capitalei, Nicușor Dan, despre care se știe că intenționează să intre din nou în cursa pentru fotoliul de edil general.

Marcel Ciolacu a dat glas unui întreg șir de critici la adresa lui Nicușor Dan. Șeful PSD a afirmat, la un post de televiziune, că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, „nu a construit nimic” în mandatul de patru ani şi că „s-a luptat cu tot felul de închipuiri”.

Ca urmare, Ciolacu e de părere că ar trebui să vină la șefia Capitalei un primar „care se pricepe, căruia îi place să facă administraţie”.

Citiți și: COMASAREA alegerilor = ÎMPĂRȚIREA cașcavalului! Ciolacu negociază cu pistolul la tâmplă

Firea pune presiune pe Ciolacu şi îi transmite un mesaj: „PSD Bucureşti a decis în unanimitate să susţină candidatura mea la Primărie”

Ciolacu: „Să vină un primar care se pricepe”

„Părerea mea este că domnul Nicuşor Dan a pierdut patru ani. Şi el, şi bucureştenii, şi România. Totuşi, capitala României e motorul ţării. S-a luptat cu tot felul de închipuiri, de constructori, de hoţi, de parcuri… Am văzut nişte procese pierdute, în timp, la fel discutabile. (…) Omul nu a construit nimic în Bucureşti. Apa caldă e în colaps, transporturile… Plecăm de la ideea că domnul Nicuşor Dan trebuie să plece acasă. Să vină un primar care se pricepe, căruia îi place să facă administraţie. Din punctul meu de vedere, lui Nicuşor Dan nici nu îi place să facă administraţie. El are acum un orgoliu, cred”, a declarat Ciolacu, luni seară, 4 martie, la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că Gabriela Firea şi Sebastian Burduja sunt liderii filialelor PSD, respectiv PNL din Capitală şi că, în mod tradiţional, preşedinţii de organizaţii sunt şi candidaţi. Pe de altă parte, Ciolacu a adus în discuție faptul că în cazul în care cei doi vor candida pentru PMB, există riscul de a „creşte şansele” unui câştig pentru Nicuşor Dan.

Ciolacu: „Nu e o bâlbâială la decizie”

Șeful PSD a vorbit și despre sondajul care se face în privința potențialului candidat la primărie. Și a ținut să spună că „nu e o bâlbâială la decizie”, ci doar că liderii partidelor care formează actuala coaliție de guvernare – PSD și PNL – vor să găsească „persoana cea mai potrivită şi persoana cea mai compatibilă cu ambele electorate”.

„Am zis hai să facem un sondaj de opinie. Asta arată şi faptul că cele două partide nu au avut ceva ascuns. Nu e o bâlbâială la decizie. Şi eu, şi domnul Nicolae Ciucă ne dorim să găsim persoana cea mai potrivită şi persoana cea mai compatibilă cu ambele electorate: şi al PSD, şi al PNL, fiindcă atunci când a fost compatibilitatea între electoratele USR şi PNL erau două electorate de dreapta.

Nu era un electorat de stânga şi unul de dreapta. Deci, nu am avut nimic de ascuns. Nu a fost ceva împotriva cuiva… să nu fie doamna Firea, să nu fie Burduja, să nu fie Piedone… Primarul de la Sectorul 5 e un primar bun, se vede în Sectorul 5 ceva. Băluţă e un primar bun. Haideţi să vedem care dintre ei au compatibilitatea cea mai bună între cele două electorate şi aceea va fi decizia”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
223 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger