AcasăPoliticaCiolacu, declarații de ultimă oră pe tema comasării alegerilor: „Pe mine mă...

Ciolacu, declarații de ultimă oră pe tema comasării alegerilor: „Pe mine mă interesează să…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Guvernul României

Mai-marii Coaliției de guvernare ar urma să discute și la începutul săptămânii viitoare pe tema comasării alegerilor din acest an. 2024 fiind, se știe, un an electoral, cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale.

Aflat vineri, 9 februarie, la Constanța – unde a făcut o vizită pe Șantierul Naval Constanța, alături de doi dintre miniștrii Executivului pe care-l conduce – premierul Marcel Ciolacu a stat de vorbă cu presa.

Așa s-a aflat că și în următoarea ședință a Coaliției se va discuta despre comasarea alegerilor din acest an.

Citiți și: COMASAREA alegerilor = ÎMPĂRȚIREA cașcavalului! Ciolacu negociază cu pistolul la tâmplă

Ciolacu, primarul PNL la PMB?!

Luni, noi discuții

După ședința de joi, 8 februarie, a Coaliției, în care s-a discutat despre comasarea alegerilor, șeful Guvernului – și al PSD-ului – a fost întrebat când s-ar putea vedea o decizie pe acest subiect.

„Urmează ca luni să avem o nouă întâlnire. Este posibil (să avem o decizie concretă – n.r.) Momentan nu avem o decizie. Există (scenariul comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale – n.r.). Sunt toate scenariile în acest moment”, a afirmat, vineri, premierul.

Vrea calendar pentru toate alegerile. „Să nu mai fie aceste discuții interminabile”

Ciolacu a dat de înțeles că pledează pentru prezentarea unui calendar pentru toate alegerile.

„Pe mine ca și prim-ministru și președinte de partid mă interesează să venim în fața românilor ca o coaliție care îi respectă pe români și să punem un calendar pentru toate alegerile, ca să nu mai fie aceste discuții interminabile – când sunt alegerile alea, când se mută celelalte…

Acesta este calendarul, toată lumea se pregătește de alegeri democratic și am dat drumul. Sunt toate alegerile într-un singur an, nu s-a mai întâmplat niciodată”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Liderii PSD și PNL au discutat și joi despre comasarea alegerilor, dar nu s-a ajuns la o decizie.

author avatar
Andrei Coman
472 afisari

11 COMENTARII

    • Sa fie bine ptr noi: sa votam AUR de sus pana jos. Astfel covrigarul impreuna cu minte goala ciuca , joha si alti banditi ajung la puscarie unde le e locul

  1. Bai BULIBASA socheres nu vezi ca esti zero barat in politica ,esti un tradator si conduci un partid de gunoaie penale si infractori

    • „Pe mine mă interesează să…” nu intri la Rahova adica sa castigi alegerile, nu? Aripa pdl desprinsa din fsn,pdsr,psd nu mai exista. Asa se va intampla si ci pesede.

  2. Bay covrigarule tu nu intelegi ca tu cu psd si Ciuca ati pierdut deja alegerile? Veti merge la puscarie!

  3. Adiio voturi daca impoziteaza concedii medicale cand pe Salam nu il intreaba nimeni cate facturi a semnat.

  4. Ciolacu nu-i constient ca a pierdut alegerile. Nici Ursula nu-i asa tampita. Ea a inteles pericolul si incet incet retrage green ”deal”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger