AcasăPoliticaCiolacu, declarații de ultimă oră în privința aderării la ZONA EURO. „Prioritatea...

Ciolacu, declarații de ultimă oră în privința aderării la ZONA EURO. „Prioritatea noastră în acest moment este Spațiul Schengen” – VIDEO

Ciolacu, declarații de ultimă oră în privința aderării la ZONA EURO. „Prioritatea noastră în acest moment este Spațiul Schengen” - VIDEO

Declarații de ultim moment făcute de către președintele PSD, referitor la accederea la zona euro. „Prioritatea noastră în acest moment este Spațiul Schengen” – a fost auzit spunând numărul 1 în cadrul formațiunii social-democrate.

Chiar de Ziua Europei, ce se marchează pe 9 mai, liderul PSD Marcel Ciolacu a fost întrebat despre acest subiect.

„Când a plecat PSD de la guvernare mai rămăsese un singur criteriu de îndeplinit pentru a accede la zona Euro. În acest moment, (…) fără reținere o spun, după o guvernare de dreapta pe care am resimțit-o cu toții, (…) două sau trei criterii le-am pierdut. Prioritatea noastră în acest moment este Spațiul Schengen. Și OECD-ul (Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică-n.red.).

Cred că sunt două lucruri ambițioase”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, cu mențiunea că, din câte a punctat președintele PSD, și aderarea la zona euro se numără printre priorități. „Întotdeauna este o prioritate”, a subliniat politicianul social-democrat, aflat la sediul partidului în fruntea căruia se află.

Ciolacu: „Nu cred că România va avea indicatorii necesari pentru aderarea în zona euro”

Totodată, Ciolacu a continuat prin a face trimitere la indicatorii necesari pentru aderarea în zona euro. „Dar prioritatea unu este Spațiul Schengen. Ca să aderi la moneda euro trebuie să ai anumiți indicatori.

În acest moment – ținând cont nu numai de ceea ce se întâmplă în România și de forțele politice din România, ne uităm ce se întâmplă în Ucraina și recesiunea din Europa, nu cred că România va avea indicatorii necesari pentru aderarea în zona euro”, a mai declarat liderul PSD.

186 afisari

10 COMENTARII

  1. Ciolacu stie ceva dar nu totul.E bine sa fii acceptat in Schengen,dar cum ramane cu Moldova?Va trebui sa avem granita UE intre Romania si Moldova? Detaliile sunt totul

  2. omul asta e complet zabauc si rupt de viata reala . oamenii de abia isi duc zilele si el vede proritate spatiul schengen . ce aduce romanilor de fapt aceasta fenta dupa care se duc toti ? ?

  3. Și io care credeam că prioritatea este salvarea culturii eschimosilor și oprirea topirii banchizei. Dar Ciolănacu se ocupa de chestii serioase…

  4. Cum vrei ma idiotule sa intri in spatiul Shengen cu Wc-uri oltenesti in toata tara ,sate fara santuri drumuri spitale,canalizari,scoli,etc? Acest incompetent are habar de cum arata satele acestei tari? Au umplut primariile de putori cu salarii astronomice care storc banii comunitatilor.Saracia la sate e lucie si el ii vrea cu ei in Shengen ca si bolovanul, de la 3 coceni.A schimbat gargara ;pana deunazi le marea pensiile si salariile acum s-a razgandit ne baga in Shengen pesedeaua ca sa vezi.

  5. Bai Ciolacu Socheres de Buzau ,ati furat si ati vindut tara la Diavol ,PNL si PSD doua gunoaie de partide

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger