AcasăPoliticaCiolacu, declarații de ultimă oră despre anticipate. „România are nevoie...” - VIDEO

Ciolacu, declarații de ultimă oră despre anticipate. „România are nevoie…” – VIDEO

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, a făcut, marți, de la Parlament, referiri la varianta alegerilor anticipate, răspunzând întrebărilor presei.

„Ca şi om politic niciodată nu exclud nicio variantă. Ca şi om de stat, din punctul meu de vedere, este exclus să avem anticipate, deoarece România are nevoie de stabilitate”, a declarat Marcel Ciolacu, în 4 aprilie.

Liderul PSD a completat spunând că „suntem într-o criză regională de securitate şi nu cred că România, Europa şi parteneriatul strategic pe care îl avem cu SUA în acest moment îşi permit alegeri anticipate sau altfel de crize politice în România”.

„Uitaţi-vă la ce se întâmplă la ţările din jur”, a mai punctat Ciolacu.

Declarațiile lui Klaus Iohannis despre anticipate

Declarațiile liderului PSD vin la doar o zi după ce, de la Cotroceni, președintele a făcut trimitere la rotația ce ar urma să se producă la conducerea Guvernului.

„Eu cred că această rotație este posibilă și se va întâmpla. Nu cred că în momentul de față există o alternativă viabilă la această coaliție, și partidele au înțeles, toate partidele au înțeles acest lucru. În același timp, această rotație, sigur, va veni cu probleme suplimentare care trebuie negociate. În măsura în care va fi nevoie, mă voi implica pentru a garanta stabilitatea și bunul mers al lucrurilor”, a afirmat Klaus Iohannis.

În completarea declarațiilor sale, președintele a mai spus că: „Dacă, ad absurdum, nu se întâmplă așa și lucrurile se îndreaptă spre o situație de așa-zise alegeri anticipate, care expressis verbis nu sunt prevăzute în Constituție, dar, evident, ele pot avea loc, complicat de ajuns acolo, atunci va fi decizia Coaliției și eu mă voi implica pentru a garanta stabilitatea țării, pentru a garanta un mers normal al lucrurilor publice. Până la urmă, alegeri vor fi, cel mai târziu la sfârșitul anului viitor”.

author avatar
Andrei Coman
679 afisari

20 COMENTARII

  1. tot asa vroia stabilitate si HITLER…si STALIN….si CEAUSESCU….adica sa stea la putere for ever…mumie impaiata in geam la Palatul Victoria/Cotroceni/CasaPoporului…

    • Ciolacu „România are nevoie…” De p izda ma-tii are nevoie. Sunt 33 de ani din 89. Economia e la 20% din cat era atunci, conducatorii sunt de kakat, etc.
      Cui crezi ca te adresezi bah ti gane? Trotinetistilor?

  2. ” Ca SI om politic ”, ” ca SI om de stat ” – du-te, bā, cā – la fel ca Ciucā. (sic!) s.a. – esti terifiant de prost, SI TU! Eviti cacofonii acolo unde nu existā. Tu, om politic, tu, om de stat? Mā, boule, mā! Pāi, Mihail Kogālniceanu, Tache Ionescu, Brātienii etcetera ce-or fi fost? Voi nu sunteti decât niste hoti, vânzātori si trādātori de tarā, care vor plāti, odatā si-odatā! Voi nu conduceti nimic, bā, pentru cā nu vā apartineti, voi sunteti niste executanti santajabili, ciuma României!

  3. Depinde de dosarul Otopeni daca avem alegeri azi sau maine. Oricum o sa va placa la beciul domnesc. E ceva… e ceva cu iz de capsunica care e mai buna decat busuioaca.

  4. Tot psd,pnl,usr,udmr,o sá votam dragi romani?
    Toti acesti criminali ne-au vandut tara,cu noi cu tot,ne-au exterminat cu plandemia,acesti ticálosi vanzatori de vaxen otrávitor!
    Complicat,nu-,i asa?

  5. Crucioiu ma’tii de baragladina cu 10.000 EUR salariu special din taxe, impozite si imprumuturi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger